Ginseng & Sencha

kr445.00
(1 review) Write a Review
Weight:
0.10 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Ginseng & Sencha - Grönt Te

Grön teblandning är gjord från brutna djupt gröna teblad och stjälkar med kuber av torkade citronskal, och bitar av ginsengrot, och smakämnen. Detta ger ett balanserande vackert gul bryggd som smakar mjukt och lent. 

Arom, smak & eftersmak

Upplyftande citron, förfriskande ginseng och energigivande grönt te. 
Denna blandning har en söt, citrus karaktär med en mjuk, örtig ginseng arom.
Värmande, grundande och frisk, gör detta te angenämt välbalanserat med precis tillräckligt med sötma. Brygden är varsamt örtig, med vedtoner av grönt te, färsk hö och citronskal med pulpa. Den har en ljusgrön eller gul färg, len känsla i munnen och en medium lång eftersmak. 

Genom att blanda ginseng rot, och citronskal med grönt te, får man en blend som är lätt för smaklökarna och nyttig för kroppen. Inblandningen av gröna te stjälkar och grönt te, ger en vedaktig värme till det bryggda teet. Frisk och lätt uppiggande , detta är ett balanserat smaksatt grönt te med örtte egenskaper. 

Ursprung & historia

De huvudsakliga aktiva komponenterna i Panax ginseng är ginsenosider, som har visat sig ha en mängd olika positiva effekter, inklusive antiinflammatoriska, antioxidant- och anticancereffekter. Resultat av kliniska forskningsstudier visar att Panax ginseng kan förbättra psykologisk funktion, immunfunktion och tillstånd associerade med diabetes. Sammantaget verkar Panax ginseng tolereras väl, även om försiktighet rekommenderas vid samtidig användning med vissa läkemedel, såsom warfarin, orala hypoglykemiska medel, insulin och fenelzin. Panax ginseng verkar inte förbättra fysisk prestation.

Ginseng ger bäst verkan vid kontinuerlig konsumtion. Med andra ord mår kroppen bäst när den får i sig lite ginseng varje dag. De flesta känner skillnaden inom 4 veckor.

Under århundraden har man konsumerat grönt te för sina hälsosamma egenskaper. Grönt te är rikt på polyfenoler, antioxidanter, koffein och L-theanine. Ginseng är känd för att vara värmande, jordande och uppfriskande. De skall användas som en örtdryck, skapad för att förbättra och balansera kroppen naturliga energi. Genom att blanda det med energigivande citron och grönt te, blir denna ginseng blend både upplyftande och lugnande. 

Vad är unikt med Ginseng & Sencha?

Högkvalitativt te i grunden, till skillnad från te man får i de flesta tepåsar. Högkvalitativa ingredienser för smaksättning. Dessutom snällare mot plånboken än tepåsar.

Passar till 

Grönt ginseng te passar med honung. Det passar perfekt för tentaplugg. Det är rätt imponerande och välkommet när du har gäster. Ett ljuvligt te som lämpar sig för att lugna och fokusera sinnet och vara lätt energigivande. Ginseng är inte rekommenderat för gravida och ammande 

Brygg instruktioner

Gingeng teet skall bryggas med en temperatur på 75-85°C i två minuter. Använd 5g av te för varje kopp vatten. Genom att brygga teet vid 78°  får man en mild eftersmak, och vid 85°C får man ut mer av örtte egenskaperna. Låt teet dra i mellan 3-5 minuter.

 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

 • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
 • Klarna 
 • Stripe (Kortbetalning)
 • Paypal
 • i butiken vid upphämtning av din beställning.

 

1 Review Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  great green tea

  Posted by emre on 29th Oct 2020

  This is my favorite green tea with a nice taste!