Frakt & Returer

Retur Policy

De flesta nya varor i oöppnade paket kan returneras inom 7 dagar för återbetalning. Ehsan & Pappas Tehus betalar inte för returfrakten. 

Återbetalningen kan ta upp till 4 veckor från paketet skickats, men går oftast mycket fort. Dessa 4 veckor omfattar tiden för paketet att nå oss (5-10 arbetsdagar), vår bearbetning av ordern (3-5 arbetsdagar) samt bankens tid att bearbeta returbetalningen (5-10 arbetsdagar).

 

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss och meddela din ordernummer samt detaljerna kring den produkt du vill returnera. Vi svarar snabbt med instruktioner för hur du skall returnera varan.


Frakt

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige. 

Vi kan frakta globalt inom ramarna för de lagar och logistiska möjligheter som finnes. 
För internationell frakt, vänligen kontakt oss för en aktuell och uppdaterad fraktkostnad. 

När du beställer, beräknar vi frakt och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten av dina varor och de fraktalternativ du väljer. Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan leveransdatumsuppskattningar visas på sidan med fraktkvoter.

Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av dessa föremål finns på respektive produktsida. För att återspegla de rederiers policyer som vi använder kommer alla vikter avrundas upp till nästa fulla pund.