Kontakt

Tegrossisten som aldrig kompromissar med kvalitet.

Det kostar inget att fråga! Vi svarar på allt så fort vi bara kan. 

Besök vår tebutik i Malmö.

​Det var i butiken på Södraförstadsgatan i Malmö som allting började. Idag har vi flyttat till lokalen vägg i vägg, Södraförstadsgatan 68, då den var bättre lämpad för våra behov och kompletterat butiken med en teprovningssalong baktill på butiken. Söker du inspiration för hur du kan sälja te i din egen butik, är du välkommen in och titta runt och vi delar gärna med oss av både tips och erfarenheter.

Södra Sveriges största sortiment av te.

Med över 200 sorters te, har vi södra Sveriges största sortiment av te. Vare sig du söker en grossist för grönt te, svart te, rött te eller andra örtteer, så är sannolikheten att vi har det du söker. Vi har även ett stort utbud av exklusiva teer såsom vitt te, pu ehr te och gult te. Dessutom har vi ett stort sortiment av tetillbehör, såsom koppar, kannor, burkar och värmare. Med andra ord så finner du i oss en helhetsleverantör för allt terelaterat. Om du funderar på att utvidga din verksamhet med teförsäljning och försäljning av tetillbehör, gör du rätt i att kontakta oss. Vi delar mer än gärna med oss av vår erfarenhet.

Sälja vårt te i din butik.

Givetvis har vi lösningar för dig som vill sälja vår te i din egen butik. Ofta är det gårdsbutiker med egen produktion av till exempel honung eller marmelad som gjort förfrågningar och vi har alltid lyckats hitta en modell som fungerar för alla parter. Vi har även levererat te till olika caféer som valt oss som leverantör då det vill erbjuda sina gäster ett kvalitativt te. Oavsett så är det bara att höra av sig, så kan vi se om vi hittar en modell som passar alla parter.

Hjälp att plocka fram ett special-te för bara ditt varumärke.

Vill du profilera dig med en specifik doft och smak? Då kan vi hjälpa dig plocka fram ett special-te bara för dig. Oavsett om du vill basera det på grönt te, svart te, rött te eller någon annan örtte - hjälper vi dig hitta de dofter och smaker som du vill att just ditt varumärke / brand ska kännetecknas av . Ta tillfället i akt och ge dina kunder en upplevelse de bara kan få genom sin interaktion med dig och ditt varumärke.