Teprovning i Malmö på Ehsan & Pappas Tehus.

 

Teprovning i butiken hos oss (under Covid-19 restriktioner)

pai-mutan-a-nsken-3.jpg

 

Vi säljer presentcheckar för teprovning i butik. Teprovningen sker nästan varje söndag hos oss i butiken på Södraförstadsgatan 68 i Malmö.

Pappa har byggt ett genuint terum i anslutning till butiken och inredningen har han importerat från Kina. Allt för att få den där autentiska känslan. Här sitter vi och dricker te. Vi kan ta emot grupper på  4 personer. Dock måste alla vara i samma sällskap. Pappa sitter tvärs över tebordet och är ca 1-2m ifrån besökarna. 

Är ni fler, så ordnar vi det också inom ramarna för vad för dagen gällande Covid-19 restriktioner tillåter.  

För fullständiga regler kring Covid-19 restriktioner i Sverige, hänvisar vi Krisinformation.se.

Vid teprovningen så håller Pappa, Ahmad Noroozi, en föreläsningar om te, där han tar med dig på ett svindlande äventyr med berättelser om teets historiska bakgrund och skildringar från sina egna teresor. Du får möjlighet att avnjuta flertalet teer, luta dig tillbaka eller stilla din nyfikenhet med dina frågor. 

Du erhåller en rabattcheck att använda nästa gång du handlar i butiken. Lättare tilltugg ingår vid teprovningar, men vi rekommenderar att du inte kommer på fastande mage.

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar! 

(*Notis. Vi har bytt namn på teprovningarna. Men pappa alltid låter kunder med gamla presentcheckar för teprovning komma till skott. Men kom ihåg att när ni beställer så heter;

Teprovning för nyfiken numera heter teprovning för nybörjare.

Teprovning för intresserad heter numera Teprovning för vana tedrickare.

Teprovning för förtjusta numera heter Teprovining för tefantaster.)

 

Presentcheck teprovning för nybörjare

teprovning-22.png

 

Detta är teprovningen för dig som gillar te men inte ser dig själv som tedrickare främst. Detta är vägen in i tevärlden. Lär känna lite om teet, dess bakgrund och historia, lär dig brygga rätt te på rätt vis och få koll på allt det där med mängd te och vattentemperatur och dragningstider. Och givetvis provsmaka massor av te. 

 

299kr /person.

 

Presentcheck teprovning för vana tedrickare

teta-ng-eller-teka-mma-i-rostrfritt-pa-skaft.-45-mm.-6.jpg

 

Detta är teprovningen för dig som dricker te till vardags men kanske inte känner till så mycket om te eller andra teer än du själv brukar dricka. Denna teprovning är skapad för att vidga dina vyer och öppna dina sinnen för nya och spännande teer. Och givetvis provsmaka massor av te. Du får dessutom med dig en goodie-bag med en massa gott te. 

 

499kr /person. 

 

Presentcheck teprovning för tefantaster 

img-0212.jpg

 

Detta är teprovningen för dig som kan te, har druckit te i många år och både känner och förstår de fina nyansskillnader som särskiljer olika exclusiva teer. Detta är till för dig som känner för te, som vissa känner för vin eller choklad och är kräsna i sina val. En teupplevelse för de av oss som inte bara uppskattar ett gott samtal över en kopp te, utan helst ett gott samtal OM te, över en kopp riktigt fint te. Givetvis provas massor av te och i slutet av dagen får du med dig en rejäl goodie-bag med bland annat några riktigt fina, exklusiva teer. 

 

1299kr /person.

 

 

För att boka teprovning, klicka här!

 

Beställa teprovning av pappa hos er

Ibland åker pappa ut och håller i teprovningar på andra ställen. När det är många som vill prova som på företagsevents och liknande. Han föreläser lite om teet, dess historia, skillnaden mellan olika sorter och hur man känner igen ett högkvalitativt te och ett sämre te. En provning är två timmar, men ofta stannar människor kvar efteråt och bara pratar. Det är trevligt sällskap brukar pappa säga.