Aloe Vera & Ginseng - Yerba Maté

(1 review) Write a Review
kr295.00
Weight:
0.10 KGS
Adding to cart… The item has been added

Utseende & innehåll 

Denna blandning är grön, brun och örtig till sitt utseende, och är tillverkad av grön yerba maté, lakritsrot, fänkål, kanelbitar, citron verbena, brännässla, svart vinbärsblad, aloe vera bitar, (aloe vera, socker, antioxidant: sodium dioxide (SO2) ), (7%) mynta, ginseng rot (4%), smakämnen, grön mynta och naturliga smakämnen. 

Det bryggda teet har en cintron-ginseng-gul färg. Ljus och lätt grumlig. De bryggda bladen är mörka med prickar av blek fänkål och lakritsrot.

Arom, smak & eftersmak

Detta te är sött och örtigt.  De torra bladen har en arom av mint med citrus och svarta vinbär. Te smaken börjar med citron och övergår till mint och citrus med en örtig fänkål smak. Smaken övergår till svalkande mint och jordig ginseng. Aromen av de bryggda bladen är den av svarta vinbär och mentol  

Ursprung & historia

Aloe vera och ginseng har båda traditionellt använts som läkande växter. Torkad ginseng rot är jordig och jordande, samtidigt som den stödjer kroppens naturliga energiflöde. Aloe vera är kylande och lämplig till att lugna matsmältningen. 

Detta te innehåller även yerba mate. Vill du veta mer om Yerba Mate föreslår vi att du läser vårt blogginlägg där vi samlat allt vi tror att man behöver veta om yerba mate. 

Vad är unikt med Aloe Vera Ginseng?

Dessa växter blandas med Yerba Maté som är en naturlig källa av koffein, och har en robust jordande effekt, samtidigt som den förfriskar och upplivar. Fänkål är balanserande och lakritsrot adderar en varsam sötma. Dessa växt ingredienser förstärks av söt, och svalkande grön mynta och djärv, söt svart vinbärssmak. 

Passar till 

Detta te kompletterar fänkål rätter och lättare sallader. Den kommer också att fungerar utmärkt som en matsmältningsfrämjande dryck som intas efter en tillfredsställande brunch, eller en rik och fyllig måltid. 

Brygginstruktioner 

Brygg teet med färskt kokt vatten som har fåt svalna till 90°C. Använd en rågad tesked (5g) av blad per kopp te och låt dra i upp till 4 minuter. Använd svalare vatten och kortare bryggtid för att minska mängden koffein i den färdiga drycken. 

 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

 • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
 • Klarna 
 • Stripe (Kortbetalning)
 • Paypal
 • i butiken vid upphämtning av din beställning.

 

1 Review Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Aloe Vera

  Posted by Yessica on 28th Apr 2021

  Mycket gott!

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA