Ginseng grönt te

kr77.00
(1 review) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
Shipping:
Calculated at Checkout
OR
Adding to cart… The item has been added

 

Ginseng Grönt Te

Ginseng grön teblandning

Utseende & innehåll

Ginseng gröna teblandning är gjord från brutna djupt gröna teblad och stjälkar med kuber av torkade citronskal, och bitar av ginsengrot, och smakämnen. 

Arom, smak & eftersmak

Upplyftande citron, förfriskande ginseng och energigivande grönt te. 
Denna blandning har en söt, citrus karaktär med en mjuk, örtig ginseng arom.
Värmande, grundande och frisk, gör detta te angenämt välbalanserat med precis tillräckligt av sötma. Brygden är varsamt örtig, med ved toner av grönt te, färsk hö och citronskal med pulpa. Den har en ljusgrön färg, len känsla i munnen och en medium lång eftersmak. 

Ursprung & historia

Under århundraden har man konsumerat grönt te för sina hälsosamma egenskaper. Grönt te är rikt på polyfenoler, antioxidanter, koffein och L-theanine. Ginseng är känd för att vara värmande, jordande och uppfriskande. De skall användas som en örtdryck, skapad för att förbättra och balansera kroppen naturliga energi. Genom att blanda det med energigivande citron och grönt te, blir denna ginseng blend både upplyftande och lugnande. 

Vad är unikt med Ginseng grönt te?

Genom att blanda ginseng rot, och citronskal med grönt te, får man en blend som är lätt för smaklökarna och nyttig för kroppen. Inblandningen av gröna te stjälkar och grönt te, ger en vedaktig värme till det bryggda teet. Frisk och lätt uppiggande , detta är ett balanserat smaksatt grönt te med örtte egenskaper. 

Passar till 

Ett ljuvligt te som lämpar sig efter ett yoga pass, för att lugna och fokusera sinnet och vara lätt energigivande. Ginseng är inte rekommenderat för gravida och ammande 

Brygg instruktioner

Gingeng teet skall bryggas med en temperatur på 80-85°C i två minuter. Använd 5g av te för varje kopp vatten. Genom att brygga teet vid 80°  får man en mild eftersmak, och vid 85°C får man ut mer av örtte egenskaperna.

 

 

FRAKTFRITT INOM SVERIGE FRAM TILL SISTA NOVEMBER 2021 - SEDAN FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! - Betala med Klarna, kort eller PayPal i vår check-out.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    great green tea

    Posted by emre on 29th Oct 2020

    This is my favorite green tea with a nice taste!