Earl Grey Bustan

kr59.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Earl Grey Bustan

Earl Grey te på en bas av finaste darjeelingte, smaksatt med bergamott, litchi, persika, jasmin & lime.

Det här är ett harmoniserande te som tillvaratar smakerna i te och passar perfekt efter en stor måltid. Även utmärkt som afternoon tea.

Arom, smak och eftersmak  

Earl Grey te på en bas av finaste darjeelingte som ger ett fullt och aningens torrt te, smaksatt med bergamott som ger friskhet, litchi som ger lite sötma tillsammans med persikan, jasmin som ger lite känsla av lyx och blommigt samt lime som ger en kick av extra friskhet.

Vad är speciellt med vår Earl Grey Bustan 

Vi blandar finaste svarta teet, bästa jasminblommorna - helst knoppar, och ett superexklusivt grönt pärl jasmin te som är pricken över i:et när det kommer till jasmin-teer. Vår Earl Grey Persian är unikt och speciellt och finns inte att få tag på någon annanstans.

Bustan [Bo:stan] är persiska eller farsi. Det är benämningen på ett ställe där det doftar gott. Bu [Bo:) betyder doft eller lukt, och -stan betyder land eller plats i bemärkelsen provins.

Detta är ett av husets egna blandningar och går ej att köpa någon annanstans. Det är självaste Pappa som är tekonstnären bakom Earl Grey Bustan.

Brygginstruktioner 

Brygg teet med 90°C vatten. Använd en tesked (5g) av teblad för varje kopp och låt det dra till önskad styrka, mellan 2 till 4 minuter.  

Utseende vid bryggning 

Det bryggda teet har rödbrun färg.  

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.