Brors Blandning

(No reviews yet) Write a Review
kr670.00
Weight:
0.10 KGS

Vi förväntar oss att åter ha denna produkt i lager den 31st Jan 2024

Adding to cart… The item has been added

Utseende & innehåll

Milky oolong - ett fint, ljust, rullat oolongte med en djupt gräddig smak. Här blandat med kardemummakärnor, persiskt apelsinblomster och lite blåklint, för att det blir vackrare då.  

Smak & eftersmak.

Kristina beskrev detta som "kaka för veganer som annars inte kan äta kaka". Jag tror det är blommigheten och gräddigheten som tillsammans ger en känsla av kalas i munnen. I synnerhet om man hör till de grupper som av en eller annan anledning inte längre kan avnjuta gräddiga saker (läs: inte klarar laktos.).

Detta innehåller givetvis inga mjölkprodukter och gräddigheten kommer från ett högkvalitativt livsmedelsarom (Samma som används i svenska klassikern rabarber & grädd-te eller den amerikanska klassikern, cream soda.)

Brors Blandning känns lyxigt, men inte sådär ny-rikt lyxigt som inredning i glas, rostfritt, vitt och svart, utan mer old-school rikt. Tänk rik nog att kunna strunta i andra, dra sig tillbaka till sitt lantställe och leva i samklang med naturen... utan oro för förvärvsinkomst och dylikt. 

Vill man kan man ha i lite skummad mjölk, á la London Fogg, men Brors blandning är gräddig nog även utan.  

Ursprung & Historia

Bror är mellannamnet på vår kollega Joakim som kommit på denna blandningen. Vi stod i butiken och brainstormade namn och det tog inte lång tid innan det vi konstaterade att de flesta av mina förslag var rätt kassa, om inte rakt av oanständiga och opassande. Således bestämde vi att vi tar Joakims mellannamn och kallar teet för Brors blandning. 

Vad är unikt med Brors Blandning?

Brors Blandning är vår egen blandning och den går inte att få tag på någon annanstans.

Passar till

Brors blandning passar till de flesta kakor, så som sockerkaka, kladdkaka, pain Au Chocolate, biscotti, macarons, ballerina kex och liknande. Men för en autentisk Malmö-upplevelse bör Brors blandning serveras med Pågens gifflar.

Brygginstruktioner 

Vattentemperatur: 80°C - 90°C

Dosering: ca 5g / kopp

Dragningstid: 3-5 minuter

 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.

 

 

 

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA