Rosa teburk som inte har något med Barbie att göra

(No reviews yet) Write a Review
kr79.00
Weight:
0.14 KGS
Adding to cart… The item has been added

Rosa teburk som inte har något med Barbie att göra

Den är rosa. Den är rund. Den har en hasp för att sluta locket ordentligt och om man lyfter på locket och tittar undertill längs ytterkanten, ser man en gummipackning som garanterar ordentlig förslutning vid stängning av burken.

Men vad har det med Barbie att göra? undrar du säkert.

Det har absolut inget med Barbie att göra mer än att burken är rosa och råkade finnas samtidigt som Barbiefilmen släpptes och för dem av oss som sett mer Barbie än rosa burkar, är det lätt att tro att den ena har att göra med den andra, men det har de alltså inte.

Passar till:

Denna burk passar dig som vill förvara något doftrikt, som de vill bevara. Alternativt för dig som vill skydda resten av ditt hem från en viss doft. Då kan du med fördel lägga det där som doftar i burken och stänger den och kollar att den håller tätt. 

Alternativt passar den dig som jämt blir av med saker. Då denna burken inte bara är rosa, utan skarp, fluorescerande rosa, är den lätt att hitta var du än må ha lagt den. 

Korrekt skötsel och hantering av din teburk/ tecaddie

- Tvätta inte teburken/ caddien.

- Placera inte burken/ caddien i kyl eller frys eftersom materialet är känsligt för fukt och kraftiga temperaturskiftningar.

- Om du skulle få vatten på din teburk/ caddie, torka av den med en mjuk torr trasa och gnugga försiktigt caddien för att undvika fuktfläckar.

- Det är viktigt att försiktigt lyfta av caddylocket från själva burken för att förhindra eventuella skador.

- Tryck försiktigt på locket för att stänga burken. Locket hakar sig fast på burken.

Mina egna favoritburkar är teburkar som har en del år på nacken, vissa är 20-30 år gamla. Visst ser många teburkar bättre ut med tiden, men inte om de diskas i diskmaskin. Därför är vår rekommendation att inte bara dessa teburkar utan alla teburkar diskas för hand och torkas direkt efter med en trasa. På så vis kan teburken hålla i flera flera år.

 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA