Teburk i plåt - yin & yang - ca 250g-500g med push lock

(No reviews yet) Write a Review
kr99.00
Weight:
0.22 KGS
Adding to cart… The item has been added

Teburk i matt vitt, dekorerat med yin & yang på någon slags visuell löpare som efterliknar bambu eller någon liknande träsort. 

Teburkar eller plåtburkar, ja till och med kaffeburkar om man är lagd åt det hållet. Dessa teburkar från kina och rymmer mellan ca 250-500g te, lite beroende på vad det är för te man har i dem. Burken får plats med ca 500g grön gunpowderte, som är rullat och kompakt, medan jag tror det blir svårt att pressa i den mer än 250g hallonblad eller Marockansk nana-mynta.

Burken är försedd med push-lock som klickas på plats eller av.

  • Ø 118 x 118 x 150 mm

Rengöring av teburkar

Visserligen kan teburkarna köras i diskmaskin. De är ju trots allt plåtburkar. Men då mina egna favoritburkar är teburkar som jag har en del år på nacken, vissa är 20-30 år gamla, vill jag uppmärksamma alla på att diskmaskinsdiskmedlet sliter oerhört på både plåten och lacken. Visst ser många teburkar bättre ut med tiden, men inte om de diskas i diskmaskin. Därför är vår rekommendation att inte bara dessa teburkar utan alla teburkar diskas för hand och torkas direkt efter med en trasa. På så vis kan teburken hålla i flera flera år.

 

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA