Tea pet - Kissande munk-pojke - Pee Pee boy tea pet

(No reviews yet) Write a Review
kr199.00
Weight:
0.03 KGS
Adding to cart… The item has been added

Tea pets hör till kinesisk tekultur.

Idén är att ha en liten figur på sin tebricka, som man offrar lite av sitt te till, för att ligga te-gudarna till lags, garantera sin plats i te-himmeln och vitigast av allt, se sådär orientaliskt mystisk ut genom att göra något psudo-spiritualistiskt som gemene man inte riktigt förstår och således upplever som sofistikerat och coolt. Definitivt coolt. 

Men Ehsan, menar du att alla som har en tea-pet är sådär coolt sofistikerade och modernt ironiska som några sterotyp-hipsters från någon by någonstans, men har vart en sväng i New York och numera säger att de är från Brooklyn? Är det det du menar?!?!?! Nej. Eller kanske. 

Kolla. 

Tea-pets är kinesisk tekultur, men precis som det mesta spirituellt, är det högst personligt och lite privat. Inte i bemärkelsen "Låt ingen se min tea-pet" utan mer i bemärkelsen "dess betydelse för mig är personlig och privat men du kan gott titta på den och beundra den och vara lite avis, på att min tea-pet är coolare än din."

Pissing boy, eller Pee-Pee-Boy som den har kommit att kallas i modern tid, är en av de tidigaste varianterna av tea-pets. 

Förr användes de som en slags termometer, där den kompetente temästaren kunde bedömma tevattnets temperatur, beroende på hur lång kissstrålen från pojk-munken gick. 

Va? Kissstårle? Har du sålt smöret & tappat pengarna? Tänker du säkert. Men låt mig förklara. 

Pee-pee boy är ihålig. Gjord av lila lera, är den ihåliga figurinen perfekt för att leka med vatten och dess vätskedynamik. 

Instruktioner:

Stoppa figurinen i kallt vatten, tills den är full med kallt vatten. 

Ställ den sedan så att dess penis inte är riktad mot någon du tycker om eller respekterar. 

Häll varmt vatten över pee-pee boy figurinen. 

Värmen från det varma vattnet, värmer vattnet i figurinen. Vattnet i figurinen expanderar när den värms upp och enda stället den kan ta vägen är ut genom figurinen. En öppning på pojkens penis låter vattnet spruta ut som en fiktiv kissstråle. 

Låter det komplicerat? Det är det inte. Kolla videon nedan för kristallklara instruktioner. 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA

Videos Hide Videos Show Videos