Self Care Tea - Ehsans & Pappas Tehus

(No reviews yet) Write a Review
kr670.00
Weight:
0.10 KGS
Adding to cart… The item has been added

Det här är ett hälsote. Det funkar för alla. Det innehåller inget laxerande. Inga parasiter, gifter, insekter eller annat obehagligt som emellanåt dyker upp i artiklar som skrämmer en från att dricka te i framtiden. Nej, detta är vår egen blandning och blandas här i tebutiken i Malmö. 

Visste du att det finns ett te som inte bara smakar fantastiskt, utan också kan hjälpa dig att nå dina hälso- och viktminskningsmål?

Det här teet innehåller en spännande blandning av grönt sencha, rostade bruna riskorn, milky oolong, gynostemma, kardemumma, saffran, stevia och bockhornsklöverfrön.

Det är fullpackat med näringsämnen och antioxidanter som kan hjälpa till att öka energinivåerna, minska stress och inflammation, och bidra till en hälsosam viktminskning.

Så vad gör det här teet så speciellt? undrar du säkert.

Låt oss ta en titt på några av de fantastiska ingredienserna och hälsofördelarna som de kan ge.

När jag blandade detta te, ville jag inte uppfinna hjulet på nytt. Jag ville mest sammanföra en massa olika teer som alla drog åt samma håll så att säga.

Receptet är ingen hemlighet. 

Detta är inte en ny diet. 

Detta är ett hjälpmedel för dig som redan gör det tynga arbetet. Ett te som funkar lika mycket som en belöning till dig själv, som det funkar som hjälp för att nå dina mål. 

Ett te som dels gör dig friskare, och som du inte behöver vara rädd för att bjuda barnen på. Det finns inget farligt i detta alls. 

Faran ligger i att man äter för mycket kakor och socker till teet. Men teet i sig är skapt för att kunna drickas varje dag av alla, utan risk.  

Brygginstruktioner

Som de flesta gröna teer rekommenderar vi 80 grader varmt vatten när du brygger.

Dragningstiden för den som dricker teet för smakens skull är <3 min och för den som vill ha ett nyttigt te är ca 10 minuter. 

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA

Videos Hide Videos Show Videos