Meryl Steep - Ett Grönt Te med lika mycket karaktär som originalet

(1 review) Write a Review
kr345.00
Weight:
0.10 KGS
Adding to cart… The item has been added

Meryl Steep grön teblandning

En grön teblandning med tranbär, äpple, mango, fläderblommor, jasminblommor, solrosblommor & naturliga aromer.

Utseende & innehåll

Ett te med brutna teblad och stjälkar. Detta te är friskt med en robust kombination av khakigrön och livfullt gul färg.  Detta livfulla te innehåller varma gula solros kronblad, och ljusa jasminblommor samt frystorkade tranbär, bitar av torkade äpplen och kanderad mango. 

Smak och eftersmak

De torra tebladen har en stark arom av fläderblom med en sötma av torkade frukter och en antydan av vanilj.
Brygg och i koppen kompletteras fläderblom aromen med värmen av jasminblomster, friskheten av tranbär och sötman av äpplen. Detta Friska och robusta smaksatta te, har undertoner av vanilj, peppar och en angenäm, fyllig arom och en söt eftersmak som dröjer kvar 

Ursprung & Historia

Gröna teer och jasmin teblandningar har varit välkända för sina fylliga och milda egenskaper, liksom deras balanserande effekt. Detta te är en utsökt Europeisk tolkning av klassikern. Fläderblommor och tranbär tillför en mer uppfriskande fruktighet till teet och balanserar fint det fylligt varma jasminblommorna och gröna teets vedartade karaktär.  

Vad är unikt med den gröna Meryl Steep?

Detta hälsosamma och härliga teblandning tillfredsställer alla sinnen. Njut av att titta på teet medan det drar och de livfulla solros-kronblad röra sig med dansande rörelser mot tekannans vattenyta. Sen har vi det här med namnet. En vink till kanske världens bästa skådis - Meryl Streep. 

Sist men inte minst så har vi den här låten vi hittade, som också heter Meryl Steep och där de sjunger eller rappar om att dricka te.

Passar till 

Denna söta och ljusa gröna teblandning passar utmärkt till eftermiddagsfika, eller en varsam start på dagen. Ta vara på stunden och låt dig skämmas bort med en andra och kanske en tredje bryggning.

Brygginstruktioner

 Brygg med 80°C varmt vatten i två minuter, använd 5g te för varje kopp. 2-3 minuters dragningstid. Samma blad kan användas för upp till tre bryggningar. Lägg till extra 30 sekunder för varje efterföljande bryggning.

 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

 • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
 • Klarna 
 • Stripe (Kortbetalning)
 • Paypal
 • i butiken vid upphämtning av din beställning.

 

1 Review Hide Reviews Show Reviews

 • 2
  För mycket ”parfym” smak.

  Posted by Mari Tura on 1st Nov 2020

  Get mer köp av detta. Tacka vet jag Malva te och rönt te chai.

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA