Good Gut Feeling - Ett te för att balansera magen

(1 review) Write a Review
kr295.00
Weight:
0.10 KGS
Adding to cart… The item has been added

Utseende och komposition

Torkade och skurna brännässleblad och myntablad med bitar av fänkålsfrön, kummin, lakrits och stjärnanis. Allt på en bas av grönt te.

Arom, smak och eftersmak

 Stark lakrits och stjärnanis smak, avrundad med fänkål och mynta, över en bädd av gräsigt grönt. Grönt från det gröna teet. Brännässlan ger nästan en mustighet till teet.  

Ursprung och historia 

Detta te är Kristina Paizs skapelse i grunden. Efter att ha tröttnat på obalans i magen, valde hon att gräva i gamla huskurer och traditioner för att se om hon kunde finna något som kunde hjälpa magen må bättre. Vidare sökningar på vetenskapliga artiklar kring ingredienserna, bekräftade det våra förfäder tydligen redan listat ut. Att vissa saker är bättre för magen än andra. Sedan började experimenterandet tills hon fann rätt proportioner för att få till ett te som både smakar gott, men framför allt hjälper att balansera magen.

Vad är unikt om detta te ?

Good Gut Feeling är vår egna blandning, skapt för att skapa balans i magen. Alla ingredienser är utvalda för deras dokumenterade positiva verkan på magen och sedan ihopblandade för att ge den bästa smaken.   

Brygg tips / Hur man brygger detta te

Dosera generöst och brygg teet gärna i vatten som inte är hetare än 80 grader och låt den dra upp till 10 minuter. Sila bort bladen sedan innan du börjar att dricka det. Bör drickas varmt eller ljummet.

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

 • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
 • Klarna 
 • Stripe (Kortbetalning)
 • Paypal
 • i butiken vid upphämtning av din beställning.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Underbart the

  Posted by Lena Ljungqvist on 29th May 2024

  Fantastiskt välsmakande the, Ehsan forever!!!

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA