Good Gut Feeling - Ett te för att balansera magen

kr295.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.10 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Utseende och komposition

Torkade och skurna brännässleblad, myntablad och gröna teblad med bitar av fänkål, lakrits och stjärnanis. Allt på en bas av grönt te.

Arom, smak och eftersmak

 Stark lakrits och stjärnanis smak, avrundad med fänkål och mynta, över en bädd av gräsigt grönt. Grönt från det gröna teet. Brännässlan ger nästan en mustighet till teet.  

Ursprung och historia 

Detta te är Kristina Paizs skapelse i grunden. Efter att ha tröttnat på obalans i magen, valde hon att gräva i gamla huskurer och traditioner för att se om hon kunde finna något som kunde hjälpa magen må bättre. Vidare sökningar på vetenskapliga artiklar kring ingredienserna, bekräftade det våra förfäder tydligen redan listat ut. Att vissa saker är bättre för magen än andra. Sedan började experimenterandet tills hon fann rätt proportioner för att få till ett te som både smakar gott, men framför allt hjälper att balansera magen.

Vad är unikt om detta te ?

Good Gut Feeling är vår egna blandning, skapt för att skapa balans i magen. Alla ingredienser är utvalda för deras dokumenterade positiva verkan på magen och sedan ihopblandade för att ge den bästa smaken.   

Brygg tips / Hur man brygger detta te

Dosera generöst och brygg teet gärna i vatten som inte är hetare än 80 grader och låt den dra upp till 10 minuter. Sila bort bladen sedan innan du börjar att dricka det. Bör drickas varmt eller ljummet.

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.