Earl Grey Rooibos

kr57.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Earl Grey Rooibos 

Earl Grey Rooibos blandning 

Utseende & innehåll

Detta te är gjort av röd rooibos, smaksatt med blåklint och äkta bergamott olja. De bryggda teet har en röd-brun färg. Bladen är röda, bruna och gröna, med bitar av hibiskus och citrongräs. 

Arom, smak & eftersmak

Detta är ett friskt och smakrikt earl grey te. De torra bladen har ett skarpt bett, och en arom av  bergamott och blåklint. Brygden är har en tydlig bergamott arom. Smaken av det bryggda teet börjar med ett citron bett, som sedan utvecklas till en fruktig apelsin med en bra kropp med en lätt torrhet i munnen. 

Ursprung & Historia 

Kalahari Öknen är en stor och oerhört torr platå i Södra Afrika. Den ligger norr om Orange River. Rooibos te odlas i södra Afrika, Det är koffeinfritt och har en naturlig citrus arom som passar väl ihop med hibiskus och apelsin. Den något torra munkänslan från detta te påminner en om de vidsträckta torra Kalahari öknen och dess smak påminner en om varmt solsken. 

Vad är unikt med Ear Grey Rooibos

Bergamott karaktäristisk earl grey smak till denna röda rooibos te. Älskar man Earl Grey, men vill undvika koffein, så är detta te ett utmärkt val. Denna blend använder sig av rooibos och äkta bergamott olja. 

Passar till

Avnjut detta te vid varje tidpunkt på dagen. Den kan serveras både varm och kall. Ersätt ett glas med apelsinjuice med denna naturliga sockerfria alternativ för att hålla blodsockret i schack och energin naturlig och balanserad. 

Brygg instruktioner

Brygg med färsk kokt vatten som är mellan 90-100°C. Använd en rågad tesked (5) av blad för varje kopp av te och låt dra 4 minuter.