Vad är det för videos ni har på produktsidorna?

Posted by Ehsan Noroozi on 6th Feb 2021

Om du inte redan snubblat över videos som vi bäddat in längst ner på vissa produktsidor, kanske du gör det nästa gång du shoppar runt bland våra olika teer. Då kanske du lägger märket till att det ofta är någon annan som producerat dessa videos och att det ibland är andra tehandlare. 

koffein-meme-.jpg

Är det ok att gör så?

Ja, vi tycker det. (obviously..). Vi tänker såhär:

Vi vill att du som kund ska ha så mycket "kött på benen" som möjligt, i form av kunskap, inspiration, perspektiv och information som möjligt för att du som kund ska vara trygg i ditt val av te. 

Hur ska man till exempel kunna köpa ett  pai mu tan te om man inte riktigt har koll på det här med pai mu tan och vitt te?

Tack och lov har Don på Mei Lief gjort en video där han visar hur man skiljer på olika sorters Pai mu tan som de säljer i sin tehandel. Den videon är så bra och lärorik att den hjälper dem som inte riktigt vet hur de ska jämföra att fatta ett bättre, tryggare beslut. Därför bädda vi in den i botten på produktsidan för Pai mu tan. 

På samma vis försöker vi ta tillvara på all annan kunskap och information som finns i tevärlden för att hjälpa våra kunder och besökare att lära sig mer, bli inspirerade och smartare tekonsumenter. 

Egentligen är det ju inte konstigare än att vi länkar till någon avhandling där någon forskat om te eller till någon sida där någon skrivit om te.

Att göra video är svårt. Det är ett hantverk. Precis på samma sätt som det tar en livstid att bli duktig på te, tar det lång tid att bli duktig på video också. Vissa har fallenhet för det och kommer till skott lättare. Andra (läs: vi.) måste anstränga oss mer och kämpa lite hårdare för att få till bra videos.

...för face it, det finns inget värre än DÅLIGA videos. 

Vad ska vi göra för videos tycker du?

Det finns videos som vi känner att vi behöver för att stärka vårt varumärke. Det finns videos vi behöver för att kunna nå ut på specifika plattformar. Och så finns det videos vi behöver för att det är dem ni vill se... men vilka är det?

Vad tycker du vi ska göra video om?

Vi föredrar dialog framför monolog, så hör gärna av dig med dina tankar och idéer.