Vårt digitala team

Du har säkert undrat vem det är som ligger bakom den här tehandeln. Det är Pappa. Han har dock ett helt gäng med folk som hjälper och stödjer upp honom. Här tänkte vi presentera oss

Ehsan Noroozi

ehsan-2017.jpg

Son till Pappa och ansvarig för vår E-handel, till vardags dricker jag  nästan lika mycket kaffe som te, ser jag mig mer som en teälskare än kaffeälskare. Undervisar bland annat i webbanalys och kommunikation på Medieinstitutet. Vår webbshop är min baby. 

Teamets åsikt om Ehsan: Supercool lärare och förebild som inspirerar oss dagligen, han hanterar humor och kunskap på ett unikt och intressant sätt. En dag med Ehsan ger dig en veckas energi. 

Kika in på Ehsans Linkedin

  

Nour Hassan

En av Ehsans studenter på Medieinstitutet. Pratglad tjej som älskar Stand-up Comedy, djur och solnedgångspromenader med en awesome kopp te från Pappas butik. Jag ser det här projektet som en chans för utveckling och att det här blir kul att jobba med. 

Kalongs åsikt om Nour: Nour är en härlig karaktär som brinner för content markteting och spenderar gärna tid med att analysera data på fritiden. En ambitiös person, med en fingerspets för perfektionism hanterar Nour olika situationer like a Boss. En grym person att arbeta i grupp men även grym på egen hand.

Förutom att analyser älskar hon stand-up comedy, för att Nour tror på att ett härligt skratt är bra för själen. Utöver detta spendera Nour gärna tid framför stranden och njuta av solnedgången, antingen med ett glas vin eller en bok.

Den som spenderar tid med Nour kommer att åka hem med ett leende. 

Kika på Nours Linkedin

 

Kalong Dulkhadir 

En av Ehsans studenter på Medieinstitutet. Jag är en glad person med intresse för mat, tv-serier och resor. Är passionerad över marknadsföring och analys. Mitt drömjobb innebär att jag jobbar med något kul med framför allt att mitt kontor har Pappas Te som te-leverantör. 

Nour åsikt om Kalong: Kalong är lugn själ som vet vad hon står på, en stadig grund. Hennes härliga leende och personlighet underlättar dagarna för alla som arbetar med henne. 

Hon har blivit en god vän till mig som jag gärna upptäcker världen med. Med sitt lugn, är hon en professionell omvandlare av idéer till verklighet.

En person jag ser upp till och strävar efter att bli som. Med Kalong får du inga hastiga beslut, du får genomtänkta hållbara lösningar. Hon älskar mat, resor och kurviga människor så hojta till så kan jag kanske fixa en dejt åt dig med henne. 

Kika på Kalongs Linkedin

 

KristinaM. Paizs 

kristinavinnie.jpg

En av Ehsans studenter inom Webbkommunikation på Medieinstitutet. Noggrann, med ett forskningsbaserat förhållningssätt till det mesta. Analyserar gärna data inom sina intresseområden geologi och flora. Kristina älskar hunden Vinnie, och att vistas nere på hundstranden. Hon är sedan tidigare utbildad lärare i svenska upp till klass 3, fritidslärare, och har en bred estetisk erfarenhet. Inflyttad till Malmö för 8 år sedan.  

Kristinas erfarenhet av Ehsan- "Awesome lärare med mycket hjärta, stort och brett engagemang till marknadsföring, vilket smittar av sig på oss elever och har gett oss mer driv under vår utbildning." 

Jag ser det här projektet som ett bra lärotillfälle att få inblick i hela kundresan, av den här erfarenheten kan jag växa mig in i den nisch av yrkesrollen av webbkommunikatör som jag finner störst glädje av, och bli bäst på just den biten.”   Jag har fått möjlighet att under min praktiktid på 30 dagar, hålla i tehusets Pinterest konto, jobbat med flödet i Google ADs, skriva produkttexter, och ta produktbilder. Jag fick också möjlighet att börja lära mig Big Commerce. 

Kristina vill gå vidare inom säkerställning av data och sökordsoptimering efter att hon är färdig med sina studier 2021. Hon vill ha ett jobb där hon kan ta med sig Vinnie till arbetsplatsen 

Klicka på Kristinas LinkedIn.

 

Vincent  (Vinnie)

vinnieben.jpg

Kärleksfull, harmonisk, och social blandning av Lh ApsoBichon och Shih TzuÄlskar gos och sina tuggben, att springa på hundstranden eller simma i havet. Ser alla som en kompis, och vill bara vara med. <3