Tesil, tekula, teboll i rostfritt meshtyg på tunn kedja, 65mm i omkrets

(No reviews yet) Write a Review
kr69.00
Weight:
0.56 KGS
Adding to cart… The item has been added

1 st tekula/teboll - tesil i ett paket

Ett paket om 1 st tekula eller teboll av större variant - Tesil, tekula eller snarare en teboll i rostfritt meshtyg på tunn kedja. Oavsett vad du vill kalla den så är de 65mm i omkrets vilket gör de här tebollarna till en av våra större varianter. Tekulorna är formade som bollar eller klot, av fin mesch i metall. De hänger på en tunn kedja med en liten krok längst ut, vilket möjliggör upphängning vid tork, eller som en liten hake som kan greppa kanten på muggen vid tebryggning. Enkel och perfekt för att dricka vars en kopp te, när man är två eller tre personer - på kontoret eller hemma vid. 

Speciell tekula med 2 separata klämmor

Tebollarna eller tekulorna är förslutningsbara med vardera två små klämmor mitt emot varandra, som försäkrar att tesilarna håller sig stängd vid bryggning, även om den är överfylld. Använd med fördel tekulorna/tebollarna för att brygga te i mellanstora tekoppar.

Varje tekula gör te för ca: tre små koppar eller två stora muggar, beroende på vad du använder för te. Lämpar sig bäst för te som är mindre än hela blad men större än CTC eller roiboos. 

Rengöring av tekulan

Rengör tesilen/tekulan för hand med varmt vatten och diskmedel. Använd helst disksvamp men om du använder diskborste, tänk då på att borsten från diskborsten lätt fastnar i meshtyget. Om så sker, får man plocka bort dem för hand efteråt. Torka av mesta vattnet med handduk och låt sedan hängtorka.

Sammanfattning:

  • 1 st i ett paket.
  • I metall
  • Dubbla klämmor för säkerhets skull.
  • Räcker till tre små koppar eller två stora.
  • Diskas för hand.
  • Passar medelstora teblad.

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA