Skopa i aluminium - ca 15cm

(No reviews yet) Write a Review
kr49.00
Weight:
0.04 KGS
Adding to cart… The item has been added

Det finns två sorters människor. De som har en skopa och de som inte har. 

Precis som en visp, en brödkavel eller ett durkslag, är en skopa något av en hygienfaktor i ett modernt, välutrustat kök. 

Just denna skopan är extra förträfflig för hemmabruk för den är egentligen skapad för proffs. Tramsigt tänker du. Det är ju en helt vanlig aluminiumskopa. Och ja, du har helt rätt. Det är en helt vanlig aluminiumskopa eller mjölskopa som denna modellen ofta kallas. Den är 15 cm lång och ca 5.5 cm bred och ca 3 cm djup. 

I storkök används denna storleken mindre för mjöl och mer för kryddor och dylikt. Där använder man skopor på 1-2 liter för mjöl. 

Men hemma är det annorlunda. Det är sällan vi behöver 1-2 liter/ kg mjöl åt gången när vi bakar hemma. Då är det bättre och mer behändigt med en mindre skopa som enkelt får plats i öppningen på de flesta paket och låter dig dosera bättre.

Den tål maskindisk. 

Repor och dylikt påverkar inte dess prestation och förmåga att utföra sin uppgift. 

Det är en skopa som räcker livet ut, förutsatt att den inte får ben och springer iväg som så många andra prylar i köket som man ägt, älskat och sen upptäckt att de försvunnit och att man inte kan hitta dem var man än letar.

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA