Teburk - plåtburk - rund - olika färger - med tätslutande lock - ca 30g-60g

(No reviews yet) Write a Review
kr39.00
Weight:
0.06 KGS
Selected Color is
Adding to cart… The item has been added

Välkommen till vår samling av klassiska teburkar som kommer att bli din nya favorit. Vi är glada över att erbjuda dig dessa runda burkar som är perfekta för att förvara ditt favoritte i stil. Med en kapacitet på 30g-60g te, beroende på tesort, kan du lagra din favoritte på ett praktiskt och lättillgängligt sätt.

Våra burkar finns i fyra eleganta färger som är både tidlösa och trendiga: kolsvart, benvit, läppstiftsröd och British racing green. Oavsett vilken färg du väljer kommer du att ha en burk som är lika vacker som den är praktisk.

Varje burk har ett lock som håller din favoritte färsk och skyddad från ljus och fukt. Dess runda form ger en bekväm och säker passform för att skydda teet och se till att det inte spiller ut eller tappar sin arom.

Våra teburkar är tillverkade av högkvalitativt material och är lätta att rengöra. De är också miljövänliga och kan återanvändas gång på gång.

Dessa burkar är också perfekta som gåvor till dina nära och kära. Oavsett om det är en födelsedag, jul, eller bara för att visa din uppskattning, kommer dessa burkar att göra mottagaren lika glad som de är vackra.

Slutligen är våra klassiska teburkar perfekta för alla tesorter, oavsett om du föredrar grönt te, svart te, fruktte eller örtte. Du kommer att uppskatta hur lätt det är att organisera och förvara din favoritte med hjälp av dessa praktiska och eleganta burkar.

I slutändan är våra klassiska teburkar en stilfull och praktisk lösning för att förvara ditt favoritte på ett bekvämt och lättillgängligt sätt. Och med vårt breda utbud av färger kan du hitta den perfekta burken för dig. Beställ din idag och låt oss hjälpa dig att organisera och förvara dina favoritte i stil!

Dessutom är de ju nästan oemotståndliga till detta priset! 

  • ca 9 cm med locket på
  • ca 7 cm i diameter
  • Rymmer ca 30-60g te

Rengöring av teburkar

Visserligen kan teburkarna köras i diskmaskin. De är ju trots allt plåtburkar. Men då mina egna favoritburkar är teburkar som jag har en del år på nacken, vissa är 20-30 år gamla, vill jag uppmärksamma alla på att diskmaskinsdiskmedlet sliter oerhört på både plåten och lacken. Visst ser många teburkar bättre ut med tiden, men inte om de diskas i diskmaskin. Därför är vår rekommendation att inte bara dessa teburkar utan alla teburkar diskas för hand och torkas direkt efter med en trasa. På så vis kan teburken hålla i flera flera år.

 

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA