Vår Paus - Svart Te

(No reviews yet) Write a Review
kr55.00
Weight:
0.07 KGS

Vår paus - smaksatt svart te

Vår paus är en smaksatt teblandning.

Utseende & innehåll

Denna livfulla teblandning innehåller svart te, ananas bitar (ananas, socker, citronsyra) papaya bitar (papaya, socker) safflor blomsterblad, rosa pepparkorn, honung och mango arom, solros blomsterblad, kardemumma och granatäpple blomsterblad. 

Det brygga teet har en honungs gyllen färg. De bryggda bladen är matt bruna med skimrande oranga blommor. 

Smak och eftersmak 

Detta te har en sötma, fruktighet, och ton av malt, med en aning av kryddor. De torra tebladen har en rik honungs arom. Aromen av det bryggda teet har en lyxig honung och frukt ton. Smaken är honungssöt, med örttoner, mild malt och en viss pepprighet.  Smakerna kombineras på ett sätt som antyder om ett honungs öl utan någon bitterhet. De bryggda bladen har en doft av peppar, sandelträ och mandlar. 

Ursprung & Historia

Det finns inget bättre än en värmande kopp te på en solig vårdag. Detta te är lyxigt, lätt tropiskt och förbereder din själ för många fler soliga dagar som skall komma.  Vad är unikt med Vår Paus smaksatta te? Ett fylligt honungs sirap , kombineras med svart te, tropiska frukter och värmande kryddor för att göra  Spring Break till en unik rik, kryddig och maltig blend 

Passar till 

Vår Paus  är ett ljuvligt te som skall bryggas så att man upplever färgerna allteftersom den drar. Det är ett ett behagligt eftermiddagste. Det kommer att passa till fruktig sylt och lär även att tilltala Rooibos te fantaster. 

Brygginstruktioner 

Brygg teet med nykokt vatten som kyls ner till  90°C. Använd en rågad tesked (5g) av blad per kopp, och låt det dra i upp till 3 minuter. 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.

 

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA