Gojibär – Varghallon - Asiens Superbär

(No reviews yet) Write a Review
kr49.00
Weight:
0.10 KGS
Adding to cart… The item has been added

Gojibär – Asiens Superbär

Dyk in i den rika historien och näringsvärdet av gojibär, även kända som varghallon. Dessa bär härstammar från Asien, särskilt Kina, där de har odlats och konsumerats i över 2000 år.

Utöver dess användning inom mat och matlagning har varghallon länge spelat viktiga roller inom Traditionell Kinesisk Medicin (TCM). Där tros de förstärka immunsystemets funktion, förbättra synen, skydda levern, öka spermieproduktionen och förbättra cirkulationen, bland andra effekter. Inom TCM föreskrivs att varghallon ska förberedas som en avkok eller malas till ett pulver och blandas med andra örter.

Denna superfood är inte bara söt och lätt syrlig till smaken, den är även rik på askorbinsyra, tiamin och riboflavin. Dessutom innehåller gojibär kolhydrater, organiska syror och en mängd mineraler som kalium, natrium, fosfor, magnesium, järn, kalcium, zink och selen.

När du lägger till gojibär i ditt te kan du förvänta dig en unik smak och färgupplevelse. Förvara dem på en sval och torr plats för att bibehålla deras näringsinnehåll. Upplev den härliga smaken av Asien med varje kopp!

Inga tillsatser av vare sig konserveringsämnen, smak eller
färgämnen!

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA