Las Vegas Blend - Svart Te sprängfyllt med Blommor och Dofter

(1 review) Write a Review
kr295.00
Weight:
0.10 KGS

Vi förväntar oss att åter ha denna produkt i lager den 9th Dec 2023

Adding to cart… The item has been added

Las Vegas Blandning

En lyxig svart te-blandning med massor av blommor och bär. 

Utseende & innehåll

Ett färgsprakande svart te, med stora solrosblommor, apelsin bitar, röda Johannes bär, hallon, papaya biter, mangobitar, apelsinblommor, citrongräs och naturlig lime och apelsin arom. Fruktbitarna, och färgranna bär, blandas med stora solros och apelsinblommor. 

Smak & eftersmak

Detta är mycket uppskattat svart te, som ger en lyxig upplevelse, med exotiska frukter, bär, och blommor. De fruktiga tonerna efterföljs av frisk och syrlig smak och doft av citrongräs och lime. Smakupplevelsen börjar med smaken av hallon och Johannesbär, och efterföljs av sötman från mango och papaya. Eftersmaken är en tydlig friskhet av citrongräs  och lime. Man bjuds på en riktigt lyxig smak och doftresa!

Ursprung & Historia

Vägen till att bli tehandlare är lång. En del av arbetet är att ständigt leta efter nya, spännande, goda och högkvalitativa teer. Det är en lång och smärtsam process då man får prova betydligt fler mediokra eller till och med dåliga teer. Allt som oftast presenteras teerna enbart med en kort beskrivning över dess ingredienser. Ibland är det allt som behövs, men ibland, som i fallet med detta svarta Las Vegas te, räcker det inte alls. När Pappa en gång i tiden skulle börja namnge teer som var mer än summan av varje enskild ingrediens, valde han att blunda, dofta, smaka och se vart hans sinnen tog honom. Varje nytt namn förankrades i de dofter, färger, smaker och känslor som vi förknippar med en viss plats. Vi har namngivit teer efter ställen som Palermo, Reykjavik, Kashmir, Rosengård, Malmö, Skåne och till och efter några personer som Nelson Mandela och Fidel Castro.

Passar till

Detta är smakfullt och lyxigt te som passar till eftermiddagsfikan, men många te älskare berättar med entusiasm hur det börjar med en kopp på morgonen för att förgylla dagen. 

Brygginstruktioner

För bästa resultat bör man brygga med 90 gradigt vatten. Använd en rågad tesked (5g)  Låt dra i 3-5 minuter. 

 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

 • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
 • Klarna 
 • Stripe (Kortbetalning)
 • Paypal
 • i butiken vid upphämtning av din beställning.

 

1 Review Hide Reviews Show Reviews

 • 4
  Enjoy!

  Posted by Dennis B on 29th Apr 2020

  Sweet, fruity and it makes you wanna have more and more.

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA