Creamy goodness - Svart te med gräddarom

kr54.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Ett fint svart te smaksatt med gärddarom. Gräddig, fyllig och rund i smaken.

Men vänta nu här. Gräddarom? Är det som grädde? - Bara i smaken. Gräddarom är helt mjölkfri och således helt ok för dig som är känslig mot mjölkprodukter. 

Blir den inte dålig...som mjölk och grädde blir dåligt? - Nope! Gräddarom är helt mjölkfritt och den håller ca 24 månader. Den går bra att dricka även efter det, men smaken avtar med tiden och efter 24 månader är det bättre att beställa en ny påse te, sett till smaken i alla fall. Grundteet håller ännu längre.

Men varför inte bara ha mjölk i teet? - Om man är känslig mot mjölkprodukter, kan detta vara ett bra alternativ. Eller kanske på jobbfikat när man alltid får slut på mjölken eller när det alltid finns någon som är känslig mot mjölkprodukter. Men handen på hjärtat, så tycker jag detta smakar annorlunda än mjölk...eller grädde för den delen. Den är gräddigare, krämigare och mer smooth och len.

Så du vet när man får ett riktigt gott svart te, med djup smak och karaktär och sen har bara liiiiiiite grädde eller mjölk i teet. Bara för att bryta av och få till den där rundheten. Inte för att dränka teet i mjölk eller grädde. Så smakar detta te. Som en kopp riktigt gott svart te med bara ett stänk grädde för att runda av. 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.