Sommardrink fruktte

kr55.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
Shipping:
Free Shipping
OR
Adding to cart… The item has been added

Utseende & innehål

 En färgrik blandning med röda och svarta vinbär, blåbär, hibiskus, fläder, nyponskal och rosor.
Skiftande röda färger från rosor till röda vinbär, nyponskal till den mörkt röda hibiskus, och mörka svarta vinbär.. 

Smak & eftersmak

Ett fräscht och friskt te, men ljuvlig doft, och en bred smak palette  som skiftar från syrligt friskt, till bärig smak från blåbär och vinbär, och det runda och astringenta smaken av nyponskal avslutande med blommighet från rosenbladen. 

Ursprung & Historia

Denna utsökta blandning var avsedd att vara förfriskande och svalkande på en sommardag. Målet var att skapa en blend som passar utmärkt för att göra iste av. Bären och hibiskus gav den vacker djupt röd färg.  Tanken är att man brygger en större mängd, häller över det i en glas kanna eller annan glasbehållare och låta det svalna i kylen. Kombinera med lite apelsin eller citron skivor och honung om man önskar lite sötma.  

Vad är unikt med vår Sommardrink blend?

 Denna blend är Pappa’s egen blend, som elegant balanserar de olika ingredienser för att skapa ett uppfriskande och svalkande te. Endast utvalda ingredienser, har används, och stor möda har lagts på kvalitet. Detta framkommer väldigt tydligt när man doftar på denna blandning och efter bryggning möts av en oförglömlig smakupplevelse. 

Passar till

Sommardrink passar utmärkt på en sommar dag som namnet avslöjar, men går utmärkt att dricka på kvällen om man önskar ett te utan koffein. Kan med fördel kombinera med frukt, och vanilj glass!

Brygginstruktioner

Använd rågad tesked per 250ml. Häll nykokt vatten på blandningen och låt dra i 10 minuter eller mer beroende hur mycket smak styrka man önskar.