Sommardrink fruktte

kr55.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Sommardrink fruktte

En färgrik te blandning, utmärkt för att göra iste. 

Utseende & innehål

Innehåller röda och svarta vinbär, blåbär, samt hibiskus, fläder, nyponskal och rosor.

Smak & eftersmak

En komposition av blommigt och bärigt, med ljuvlig doft, och bred smak. I det här teet möts de syrligt friska tonerna upp de bärigt runda, balanserade av nyponen och doften av rosor. 

Ursprung & Historia

Denna utsökta blandning var avsedd att vara förfriskande och svalkande på en sommardag. Målet var att skapa en blend som passar utmärkt för att göra iste av. Bären och hibiskus gav den vacker djupt röd färg. Tanken är att man brygger en större mängd, häller över det i en glas kanna eller annan glasbehållare och låta det svalna i kylen. Kombinera med lite apelsin eller citron skivor och honung om man önskar lite sötma.  

Vad är unikt med vår Sommardrink blend?

Denna blend är Pappas egen, och balanserar elegant de olika ingredienser för att skapa ett uppfriskande och svalkande te. Endast utvalda ingredienser, har används, och stor möda har lagts på kvalitet. Detta framkommer väldigt tydligt när man doftar på denna blandning och efter bryggning möts av en oförglömlig smakupplevelse. 

Passar till

Sommardrink passar utmärkt på en sommar dag som namnet avslöjar, men går utmärkt att dricka på kvällen om man önskar ett te utan koffein. Kan med fördel kombinera med frukt, och vanilj glass!

Brygginstruktioner

Använd rågad tesked per 250ml. Häll nykokt vatten på blandningen och låt dra i 10 minuter eller mer beroende hur mycket smak styrka man önskar.  


FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning. (Kort, kontant eller Swish)