Mormors snyggare syster - Fruktte utan bekämpnings eller gödningsmedel

(No reviews yet) Write a Review
kr295.00
Weight:
0.10 KGS

Mormors snyggare syster - Frukt Te Ekologiskt odlat.

Frukt te blandning. Förr hade vi Mormors Frukt Te. Sen ändrade leverantören på receptet så ta-da!!!!! - Välkommen Mormors snyggare syster - Ett bättre & godare fruktte.

Utseende & Innehåll. 

Ekologisk odlade äpplebitar, nyponskal, hibiskus och apelsinskal samt naturliga arom av vildkörsbär. Det ger ett rött, sött & syrligt te som är både gott och välgörande.

Smak & eftersmak

De torra tebladen har en arom av syrliga frukter och sura körsbär. Fast det bryggda teet är lätt i doften, så är den fyllig och fruktig i smaken. Den är frisk med toner av syrliga bär. Smaken innehåller röda bär med en stark fyllig hibiskus. Eftersmaken är söt och frisk.

Ursprung & historia

Vi är säkra på att det kommer att påminna är er om mysiga eftermiddagarna med Mormor.

Torkad hibiskus är en av de mest förekommande ingredienserna i fruktte blandningar. Man har valt den för sin djupa, fylliga färg och värmande smak.

Den är full av näringsämnen och har en kraftfull färg. I likhet med torkade nypon, har den en lätt sträv och syrlig och fyllighet av en fruktsoppa. 

Vad är unikt med Mormors snyggare syster Frukt Te

Ärligt talat så är det nog namnet. Olika tehus blandar olika fruktteer. Över tid har vissa ingredienser blivit populärare och mer vedertagna. Hibiskus till exempel. Vi gillade leverantörens förra blandning. Sen ändrade de receptet lite och vi gillade denna med. Lite mer än den första. Det är nog körsbärssmaken.

Passar till

Mormors fruktte är koffeinfritt och passar för alla vid flesta tidpunkter på dagen eller sena kvällen. Perfekt att servera till mormor, eller till huset fullt av gäster. '

Den passar utmärkt ihop med söt och syrlig fruktsallad. Många finner det uppfriskande som iste på en sommardag. 

Brygg instruktioner

Brygg detta te med färsk kokt vatten som är mellan 90-100°C. Använd en generöst fylld tesked (5g) av blad för varje kopp och låt dra i 4 minuter

 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.

 

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA