Rooibos - Nelson Mandela - Utan gödnings- eller bekämpningsmedel

(No reviews yet) Write a Review
kr345.00
Weight:
0.10 KGS
Adding to cart… The item has been added

Nelson Mandela - Rooibos Blandning

En Rooibos med tydlig kakaokaraktär, med kanel, kakao, kardemumma, ingefära, peppar, och cikoriarot. Producerat utan gödnings- eller bekämpningsmedel.

Utseende & innehåll

Detta te är gjort av röd rooibos, med kanel, kakao, kardemumma, ingefära, peppar, och cikoriarot. De bryggda teet har en rödbrun färg. Bladen är röda, bruna och gröna, med stora bitar av kanel och kardemumma.

Arom, smak & eftersmak

Detta är ett kryddig och mustigt te! De torra bladen har ett skarpt bett, och en bred palett av exotisk kryddighet. Brygden har en tydlig arom av kanel, kardemumma och ingefära. Smaken av det bryggda teet börjar med en kryddig sötma, som sedan utvecklas till en örtig smaksensation och en välkänd eftersmak av röd rooibos.

Ursprung & Historia 

Nelson Mandela-blandningen är skapad av Pappa, som med denna blend ville ge en upplevelse av Afrika, men även som påminnelse att Nelson Mandela ofta avnjöt en god kopp te. Kryddigheten i kombination med chokladtoner från kakao, och ljuvlig doft av kanel och kardemumma, kombinerat med lätt pepprighet och ingefära ger oss en smak och doftupplevelse av Afrika.

Vad är unikt med Nelson Mandela Rooibos?

Denna blandning är en resa till Afrika! Den erbjuder en bred smak och doftpalett med allt från kanel, kakao, kardemumma till ingefära, peppar, cikoriarot och andra ljuvliga naturliga smaker.

Passar till 

Avnjut detta te vid varje tidpunkt på dagen. Den kan serveras både varm och kall. Ersätt ett glas med apelsinjuice med denna naturliga sockerfria alternativ för att hålla blodsockret i schack och energin naturlig och balanserad.

Brygginstruktioner

Brygg detta te med vatten på 90-100°C. Använd 1,5 tesked (ca 4g rooibos) per kopp (ca 250ml vatten), och låt dra i 5-10 minuter.

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA