Prenumeration på te

(No reviews yet) Write a Review
kr399.00 - kr1,299.00
Weight:
0.30 KGS
Adding to cart… The item has been added

En teprenumeration innebär:

Varje månad får prenumeranten ett paket med 100g te av tevarianten rakt ner i brevlådan (i den mån PostNord levererar hem till brevlådan.)

Välj mellan GröntSvart eller Örtteer för prenumerationen.
Välj mellan 3, 6 eller 12 månaders prenumeration.

Första utskicket sker månaden efter köpet genomförts. 

Vill du sända till en vän?
Lägg då till ny leveransadress i kassan. Kom ihåg att ange mobilnummer eller mailadress till din vän. Om inget anges kommer vi at avisera på beställarens uppgifter.

Varför en te prenumeration hos Ehsans och Pappas Tehus?

Vi väljer teer som är lämpliga för denna säsong och överaskar dig med fantastiska smaker. Att unna sig själv eller ge till någon man tycker om- en prenumeration på fina, små välsmakande och lugna stunder. En micropaus av välgörande örter som värmer och glädjer- kort sagt; en prenumeration på omtanke. 

Med mer än 20 års erfarenhet som tehandlare är vi väl rustade att plocka ut de bästa teerna som ger dig som tedrickare både bredd och djup och nya referensramar för vad bra te är. 

Detta är en service vi erbjuder våra kunder i tebutiken dagligen. Kunder som kommer in och vet att de är sugna på te men som får svårt att bestämma sig när de möts av variationen i vårt sortiment. Tillsammans hjälps vi åt att finna teer som passar dem, passar säsongen, passar och mättar nyfikenheten och kunderna lämnar oss och ser fram emot att få komma hem och prova sina nya teer. 

Det finns teer som vi får in i begränsade partier. Teer från vildväxande tebuskar uppe i backarna i Yunnan eller varför inte grekiskt bergste. Har du någonsin druckit grön rooibos eller moringate? En del av vårt sortiment hinner inte komma upp på hemsidan innan det är slut. 

När du överlåter urvalet av te till oss, så får du tillgång till teer som vidgar dina vyer och teer som du kanske annars inte hade provat. 

Här på nätet har det varit lite svårare att hjälpa kunderna på samma sätt. Men med vår teprenumeration är det precis vad vi erbjuder - Ett sätt för dig som kund att kunna luta dig tillbaka och finna trygghet i att teet som kommer hem till brevlådan är noga utvalt av experter med lång erfarenhet av te och tehandel. 

Låt oss välja för dig, vi sänder dig noga utvalda teer, varje månad.

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA