Nelson Mandela Rooibos

kr57.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

 

Nelson Mandela Rooibos blandning

Nelson Mandela rooibos blandning 

Utseende & innehåll

Detta te är gjort av röd rooibos,  med kanel, kakao, kardemumma, ingefära, peppar, och cikoriarot. De bryggda teet har en röd-brun färg.  Bladen är röda, bruna och gröna, med stora bitar av kanel och kardemumma. 

Arom, smak & eftersmak

Detta är ett kryddig och mustigt te! De torra bladen har ett skarpt bett, och en bred palette av exotisk kryddighet. Brygden är har en tydlig arom av kanel, kardemumma och ingefära. Smaken av det bryggda teet börjar med en kryddig sötma, som sedan utvecklas till en örtig smak sensation och en välkänd eftersmak av röd rooibos. 

Ursprung & Historia 

Nelson Mandela blandningen är skapad av Pappa, som med denna blend ville ge en upplevelse av Afrika, men även som påminnelse att Nelson Mandela ofta avnjöt en god kopp te.  Kryddigheten i kombination med choklad toner från kakao, och ljuvlig doft av kanel och kardemumma, kombinerat med lätt pepprighet och ingefära ger oss en smak och doftupplevelse av Afrika. 

 Vad är unikt med Nelson Mandela Rooibos

Denna blandning är en resa till Afrika! Den erbjuder en bred smak och doft palett med allt från kanel, kakao, kardemumma till ingefära, peppar, cikoriarot och andra ljuvliga naturliga smaker. 

Passar till 

Avnjut detta te vid varje tidpunkt på dagen. Den kan serveras både varm och kall. Ersätt ett glas med apelsinjuice med denna naturliga sockerfria alternativ för att hålla blodsockret i schack och energin naturlig och balanserad. 

Brygg instruktioner

Brygg med färsk kokt vatten som är mellan 90-100°C. Använd en rågad tesked (5) av blad för varje kopp av te och låt dra 4 minuter. 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.