Mullbär svart te

kr59.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Under pandemin skickar vi din beställning hem till dig, så du slipper att köa hos postombud. Vanligtvis inom ett dygn från beställningstillfället.
Weight:
0.07 KGS
Shipping:
Calculated at Checkout
OR
Adding to cart… The item has been added

Mullbär svart te 

Svart te med melonbitar och mullbär samt apelsinarom och ringblommor. 

Vad är speciellt med Svart Mullbärste?

Det händer något magiskt när melonen möter mullbären. Dt är som om sötman i vardera gifter sig och lyfter varandra och tar ut varandra. För visst finns där sötma, men det är inte den doften som först slår en. Nej, det är snarare en doft som påminner lite lätt om råtobak. Mustigt, tjockt och ja, lite sött. Apelsinen är där och friskar upp helheten. Ett andra andetag nyanserar upp allt och man kan känna de distinkta dofterna var för dig. Mullbären, melonen, apelsinen, teet och till och med ringblommorna. 

Det här är ett vackert te. Gula ringblommor mot det svarta teet. Bitarna av melon och mullbär. Mina ögon kan inte salivera, men visst blir jag sugen bara jag tittar på det. Och så den där doften. Magin av när helheten blir större än de individuella delarna.

Brygginstruktioner

Brygg teet med färsk kokande vatten som kyls ner till 90°C. Använd en rågad tesked (5g) av teblad för varje kopp och låt det dra i 2 till 3 minuter. 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.