Teprovning

(No reviews yet) Write a Review
kr499.00
Adding to cart… The item has been added

Teprovning i butiken hos oss

Vi säljer presentcheckar för teprovning i butik. Teprovningen sker nästan varje söndag hos oss i butiken på Södraförstadsgatan 68 i Malmö.

Pappa har byggt ett genuint terum i anslutning till butiken och inredningen har han importerat från Kina. Allt för att få den där autentiska känslan. Här sitter vi och dricker te. Vi kan ta emot grupper på  6 personer. Dock måste alla vara fullt vaccinerade. Pappa sitter tvärs över tebordet och är ca 1-2m ifrån besökarna och är fullt vaccinerad. 

Är ni ett sällskap över 4 personer som inte kan komma på en söndag ? - Ingen fara då kan vi arrangera ett speciell te-provning för er.

Alla deltagare skall uppfylla FHM krav för restaurangbesök.

Är ni fler, så ordnar vi det också inom ramarna för vad för dagen gällande Covid-19 restriktioner tillåter.  

För fullständiga regler kring Covid-19 restriktioner i Sverige, hänvisar vi Krisinformation.se.

Vid teprovningen så håller Pappa, Ahmad Noroozi, en föreläsningar om te, där han tar med dig på ett svindlande äventyr med berättelser om teets historiska bakgrund och skildringar från sina egna teresor. Du får möjlighet att avnjuta flertalet teer, luta dig tillbaka eller stilla din nyfikenhet med dina frågor. 

Lättare tilltugg ingår vid teprovningar, men vi rekommenderar att du inte kommer på fastande mage.

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar! 

(*Notis. Vi har bytt namn på teprovningarna. Men pappa alltid låter kunder med gamla presentcheckar för teprovning komma till skott. Men kom ihåg att när ni beställer så heter;

Teprovning för nyfiken heter numera teprovning för nybörjare.

Teprovning för intresserad heter numera Teprovning för vana tedrickare.

Teprovning för förtjusta numera heter Teprovining för tefantaster.)

 

Presentcheck - teprovning för nybörjare

Detta är teprovningen för dig som gillar te men inte ser dig själv som tedrickare främst. Detta är vägen in i tevärlden. Lär känna lite om teet, dess bakgrund och historia, lär dig brygga rätt te på rätt vis och få koll på allt det där med mängd te och vattentemperatur och dragningstider. Och givetvis provsmaka massor av te. 

299kr /person.

Presentcheck - teprovning för vana tedrickare

Detta är teprovningen för dig som dricker te till vardags men kanske inte känner till så mycket om te eller andra teer än du själv brukar dricka. Denna teprovning är skapad för att vidga dina vyer och öppna dina sinnen för nya och spännande teer. Och givetvis provsmaka massor av te. Du får dessutom med dig en goodie-bag med en massa gott te. 

499kr /person. 

Presentcheck - teprovning för tefantaster 

Detta är teprovningen för dig som kan te, har druckit te i många år och både känner och förstår de fina nyansskillnader som särskiljer olika exclusiva teer. Detta är till för dig som känner för te, som vissa känner för vin eller choklad och är kräsna i sina val. En teupplevelse för de av oss som inte bara uppskattar ett gott samtal över en kopp te, utan helst ett gott samtal OM te, över en kopp riktigt fint te. Givetvis provas massor av te och i slutet av dagen får du med dig en rejäl goodie-bag med bland annat några riktigt fina, exklusiva teer. 

1299kr /person.

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Swish - (via Klarna - Man får klicka på Klarna & välja Swishbetalning)
  • Klarna 
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.
 

No Reviews

No Additional Information Found

Green/Vegetal
NA
Floral
NA
Fruits
NA
Spices
NA
Wood/Earth
NA
Roast/Nuts
NA
Cream
NA
Mineral
NA