Tesällskapet återuppstår!

Posted by Ehsan Noroozi on 9th Sep 2020

Vi har glada nyheter: Tesällskapet återuppstår!

high5.gif

Våra vännerna på SeniorLyx ser fram emot att få hjälpa Pappa Ahmad från med att ordna Tesällskapets sammankomster i framtiden. 

Ny arrangör men samma innehåll! Själva avsmakningen leds även i fortsättningen av den mycket kunniga och charmiga Pappa Ahmad, och upplägget kommer att påminna mycket om hur det var tidigare. Ett land väljs som tema, vi får en god meny på en lämplig restaurang och sedan får vi fördjupa oss i teernas underbara värld.

Den första sammankomsten blir den 24 oktober med temat Indien. 

Inbjudan kommer senare, men reservera kvällen redan nu! Biljetter kommer kunna köpas via SeniorLyx hemsida, men vi kommer att skicka en särskild inbjudan till er innan. Antalet platser behöver tyvärr begränsas på grund av Covid, så håll utkik i din mail eller här på bloggen så att du inte missar tillfället!

SeniorLyx er ett nystartat företag och deras plattform är inte öppen för allmänheten än, men redan nu kan du följa dem på Facebook: https://www.facebook.com/SeniorLyx/

"Vi på SeniorLyx ser fram emot att få träffa er!"  - Teodora Heim

Om du har kontakt med andra medlemmar i sällskapet får du gärna skicka detta vidare. Det är bra om vi kan hjälpas åt så att alla får informationen :)

www.seniorlyx.se

Turning Torso

211 15 Malmö

0733-976304