Pappas Tehus i Magasinet Skåne

Posted by Ehsan Noroozi on 16th Dec 2020

Det är kul att bli uppmärksammad. Det är ännu roligare att bli uppmärksammad för något man gjort bra. Pappa, vår temästare, är i en klass för sig. Det vet de flesta som träffat honom. Men det kändes extra roligt att se honom i Magasinet Skåne där han får beröm för sin tebutik. Den bästa i södra sverige. Att artikeln kom i samband med att han fyllde 70 är bara strössel på glassen. 

"Det är fjärde eller femte gången som vår teaffär utmärks som exceptionell i media", säger Pappa när jag pratar med honom. Sedan beklagar han sig över morgon-tv och kvälls-tvprogrammen som lyfter och pratar om allt möjligt mellan himmel och jord, men aldrig te verkar det som. 

Sedan 2002 har Pappa och jag jobbat med tebutiken. Vi har kommit att värna om våra kunder precis som alla andra företag, men våra kunder värnar om oss med, och det känns väldigt bra. Det är för dem pappa fortsätter sitt lärande och sitt arbete med te. Så att våra kunder ska kunna känna att de alltid kan få riktigt bra te av någon som förstår vad riktigt bra te är.

Tack Magasinet Skåne!

Tack & Grattis på födelsedagen Pappa. Du är bäst.