Maskrosrot - krossad

kr59.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.10 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Upptäck kraften i maskrosrotste! Vår krossade maskrosrot är noggrant framtagen för att ge den renaste och mest kraftfulla smaken, packad med antioxidanter och mineraler. Njut av en utsökt kopp te med de perfekta brygginstruktionerna - vatten mellan 90-100 grader celcius, 5g per kopp och dra i 10 minuter. Känn dig pigg, uppfriskad och uppfriskande med varje klunk!

Maskrosrotste är extraherat te av maskrosrot. Maskros te av roten och staven av maskrosblomma. 

Maskrosrötter innehåller verkligen många vitaminer och mineraler som vitamin B6, tiamin, riboflavin, vitamin C, järn, kalcium, kalium, folsyra och mangan. Förutom dessa många vitaminer och mineraler, innehåller maskros också en massa vitamin K och cirka 110 % dosering av vitamin A baserat på ett dagligt behov. 

Det finns många fördelar med maskrosrotste, både för vår hälsa och skönhet. 

8 fördelar med Maskrosrots te för de flestas hälsa:

1. Minska vikten.Konsumerar maskros te kommer att hålla vår kropp från överdrivet vatten och salt.Det bidrar till att minska vår vikt i form av urin.Studien visar att två koppar maskrosrotte kan öka urinproduktionen.Maskrosrotte innehåller också flera bra fibrer som balanserar vår ämnesomsättning och stabiliserar vår vikt.Dessutom kan det minska kaloriintaget samt ge tillräckligt med vitaminer och mineraler som vår kropp behöver.

2. Att motsätta sig cancer. Maskrosblommor är rika på fitonutrien som hjälper till att förebygga cancer och bromsa tillväxten av cancerceller, som vitamin B6, tiamin, riboflavin, vitamin C, järn, kalcium, kalium, folsyra och mangan.Flera av dessa ämnen har urindrivande egenskaper som stimulerar gallsekretion, rengör vår lever och minskar kolesterol. En klinisk studie av Cancer Center Windsor Regional om maskrosteets inverkan på blodcancerpatienter och patienter med limfomcancer fann att maskros påverkar apoptosen. Apoptos är ögonblicket när cancerceller känner sig "hungriga" och de äter en annan avbrytande cell. Därför kommer antalet cancerceller automatiskt att minska. Forskarna har funnit att maskrosrötter fungerar bättre för att minska cancerceller än kemoterapi. Maskrosrotte har visat sig effektivt minska flera cancerceller inom 48 timmar.

3. Främja leverhälsa. En egenskap hos maskrosen är att den renar vårt hjärta från toxiner. Ämnet som finns i maskros har visat sig hjälpa flödet av vår galla och stimulera vår lever. Det gör också att vårt matsmältningssystem fungerar bättre. Antioxidanter som vitamin C och luteolin anses också vara bra för vår friska levers funktion. Naturläkare tror att maskrosrotte är potentiellt fördelaktigt för vår leveravgiftning och lindrar symtomen på leversjukdom.

4. Främja en hälsosam matsmältningssystem. Eftersom maskrosrotste är urindrivande kan det öka urinproduktionen så att njursten kan tas ut. Maskrosrotte tros också kunna bota förstoppning eftersom det fungerar som ett naturligt laxermedel. Dessutom läker det njurstensproblem och ökar vår aptit.

5. Förbättra våra friska ben. Maskros är rik på kalcium vilket är bra för vår hälsa. Det är också bra för osteoporospatienter.

6. Sänka vårt blodtryck. Eftersom den har ett naturligt diuretikum, tros maskros kunna sänka vårt blodtryck eftersom den innehåller kalium och fibrer.

7. Hjälper mot diabetes. Maskros är till hjälp för diabetespatienter eftersom den stimulerar insulinproduktionen från bukspottkörteln samt bibehåller blodsockernivån. Mindre insulin kommer att göra att blodsockernivån ökar vilket till slut utlöser diabetes. Att konsumera maskroste kommer inte att vara effektivt om vi inte har goda matvanor. Maskroste fungerar effektivt för att hantera diabetes så länge som diabetespatienter är medvetna om de faktorer som utlöser diabetes.

8. Förebygga och bota urinvägsinfektion. Urinvägsinfektion inträffar oftast hos kvinnor. Men män kan också drabbas av den här sjukdomen. Snabba åtgärder måste vidtas eftersom urinvägsinfektion hos män kommer att ge dålig inverkan på levern. Samtidigt, hos kvinnor, ger det dålig inverkan på reproduktionsorganet i form av cysta. Maskroste kan utrota bakterien som orsakar urinvägsinfektion. Dessutom gör dess diuretiska egenskap att fler bakterier kommer ut genom urinen. 

8 fördelar med maskrosrotste för kvinnor efter förlossningen:

1. Förbättra volymen av bröstmjölk. Maskrosrotte har visat sig effektivt påskynda blodflödet. Som ett resultat förbättras bröstmjölksvolymen. Om blodflödet förbättras, förbättras också kvaliteten på bröstmjölken.

2. Lindring av bröstinflammation (masit). Det är bra för att minska kolesterol och fett i vår kropp. Bröstinflammation orsakas av blockeringen i bröstkörteln. Att konsumera maskrosrotte varje dag kommer att minska fettet och påskynda blodflödet runt våra bröst. Tillsammans med den minskande volymen av fettet kommer vi att förhindras från masit. 

3. Förbättring av kroppstemperaturen. Att konsumera maskrosrotste kan öka vårt blodflöde. Som ett resultat kommer vår kropp att bli varm. För kvinnor fungerar maskrosrotte också som en avslappning för dålig blodcirkulation på grund av deras hormon. Att dricka maskrosrotste är därför ett av de effektiva sätten att öka vår blodcirkulation.

4. Förebygga förstoppning. Maskrosrotte kan påskynda flödet av ödemvätska och förhindrar oss från förstoppning. Därför rekommenderas starkt att dricka maskrosrotste efter förlossningen.

5. Förbättring av ödem. Det kan påskynda flödet av ödemvätska som gör volymen av extracellulär vätska lättare. Därför kan vår njure fungera bättre och hälsosammare. 

6. Minska blodtrycket. Det kan minska vårt blodtryck eftersom det inte är koffein och kan påskynda vårt blodflöde.

7. Förbättra hårväxt. Vissa kvinnor upplever håravfall efter förlossningen. Det är ett allvarligt problem för kvinnor. Att konsumera maskrosrotste regelbundet kan förbättra vår hårväxt. 

8. Minska kramp vid menstruation. Kramp i samband med menstruation orsakas av dålig blodcirkulation och de hormonella förändringarna i kroppen. Att dricka maskrosrotte kan minska menstruationen. 

Förutom dess många fantastiska fördelar för vår hälsa, ger tyvärr maskrosrotte märkbara biverkningar. 

Varning och biverkningar av maskrosrotste:

1. Tarmirritation. 

2. Ökar toxicitetsrisken för läkemedlet litium.

3. Munsår (endast för personer som är allergiska mot maskros)

4. Anafylaktisk replik (Det är ett allvarligt allergiskt problem. Symtomen är svullnad, nässelfeber, lågt blodtryck och förlängda blodkärl. Det är livshotande eftersom patienterna i allvarliga fall upplever chocken. En omedelbar behandling bör tas omedelbart såvida det inte kan leda till ett mer dödligt tillstånd).

Dosering:

För att få ett optimalt resultat av maskrosrotte för vår hälsa, rekommenderas starkt att konsultera en kvalificerad läkare, örtutbildare eller naturläkare eftersom de kan diagnostisera och behandla våra tillstånd på rätt sätt och ge den exakta dosen av maskrosrotte för att ge oss lättnadutan att uppleva biverkningar som kan skada vår hälsa. 

Hur man gör:

Maskrosrotste är lätt att hitta och göra. Vi bör dock se till att växterna inte har förorenats av några kemikalier innan vi skördar dem. Det är bäst att skörda plantorna när de är unga. Ta en handfull löv och rötter av maskros, koka dem i 3 minuter. Sila dem väl. Tillsätt tillräckligt med socker eller drick det utan att tillsätta något. Om du inte vill skörda själv eller inte är trygg med vilka maskrosor som är obesprutade och unga nog att skördas, kan du med fördel köpa maskrosrot hos oss. 

Brygginstruktioner:

  • Vattentemperatur: ca 90'C.
  • Dosering: ca 5g
  • Dragningstid: ca 10min.

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning. (Kort, kontant eller Swish)