Äpple Mullbär frukt te

kr55.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
Shipping:
Calculated at Checkout
OR
Adding to cart… The item has been added

Äpple Mullbär frukt te

Detta är ett te med äpple och mullbär.

Utseende & Innehåll

Denna blandning är full av oranga, rosa och gula toner balanserade med grön bambu. Det innehåller: äpplebitar (61%) papaya bitar (papaya, socker) mullbär (8%), mango bitar (mango, socker, surhetsreglerande: citron syra ), smaksättare (söta mullbär) apelsin blommor,  blåklint blommor. 
Det bryggda teet har en frisk äggvitegul färg, blek och ljus.
De brygga bladen är ett virrvarr av orange, grönt, gult och rött.

Smak & Eftersmak

Det torra bladens arom är pikant och söt, med lätt färsk mango lukt. Det bryggda teet är troget sitt namn, fyllig med vanilj, äpple, äppelskal, och mullbärssötma. Smaken har skärpa och sötma och ger en tillfredsställande fyllnadskänsla i munnen. Detta te är fruktig med bärtoner, äpple och vanilj smak och en fyllig lätt eftersmak. De bryggda bladen har en väldigt söt arom med en doft av mullbär och papaya.

Ursprung & historia

Äpple är rikligt förekommande i vår omgivning, och äppelfrukt te är ett mjukt och klassiskt sätt att varsamt värma kroppen. Mullbär sägs vara naturens godis. Torkade mullbär är antingen vita eller lila, och är naturligt söta, med ett tuggmotstånd, samt toner av karamell och vanilj. Fast mullbären har sitt ursprung i Öst Asien, har man under lång tid odlat dem i våra breddgrader.

Vad är unikt med Äpple Mullbär frukt te?

De söta mullbären passar ljuvligt ihop med äpple, som skapar en upplyftande smak kombination. Denna blandning är vacker och delikat, and härlig att beskåda medan man brygger den,.

Passar till

Ett sött och uppiggande te som kan muntra upp varje ögonblick. Brygg detta te i glaskanna för att kunna njuta av de olika färgerna som dansar omkring  medan teet brygger.

Brygginstruktioner / Hur brygger man Äpple Mullbärs te.

Brygg teet med nykokt vatten. Använd en rågad tesked (5g) av teblad per kopp, och låt det dra i upp till 10 minuter.


FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning. (Kort, kontant eller Swish)