Tranbär & fläder grönt te

kr57.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.00 KGS
Shipping:
Free Shipping

 

Fläderblom & tranbär grön teblandning

En grön teblandning med Fläderblommor och tranbär

Utseende & innehåll

Ett te med brutna teblad och stjälkar. Detta te är friskt med en robust kombination av khakigrön och livfullt gul färg.  Detta livfulla te innehåller varma gula solros kronblad, och ljusa jasmin bloomer samt frystorkade tranbär, bitar av torkade äpplen och kanderad frukt. 

Smak och eftersmak

De torra tebladen har en stark arom av fläderblom med en sötma av torkade frukter och en antydan av vanilj.
Brygg och i koppen kompletteras fläderblom aromen med värmen av jasmine blomster, friskheten av tranbär och sötman av äpplen. Detta Friska och robusta smaksatta te, har undertoner av vanilj, peppar och en angenäm, fyllig arom och en söt eftersmak som dröjer kvar 

Ursprung & Historia

Gröna teer och jasmin teblandningar har varit välkända för sina fylliga och milda egenskaper, liksom deras balanserande effekt. Detta te är en utsökt Europeisk tolkning av klassikern.  Fläderblommor och tranbär tillför en mer uppfriskande fruktighet till teet och balanserar fint det fylliga varma jasmin blommorna och gröna teets vedartade karaktär.  

Vad är unikt med den gröna Fläder och Tranbärs  landningen?

Detta hälsosamma och härliga teblandning tillfredsställer alla sinnen. Njut av att titta på teet medan det drar och de livfulla solros kronblad röra sig med dansande rörelser mot tekannans vattenyta.  

Passar till 

Denna söta och ljusa gröna teblandning passar utmärkt till eftermiddagsfika, eller en varsam start på dagen. Ta vara på stunden och låt dig skämmas bort med en andra och kanske en tredje bryggning.

Brygginstruktioner

 Brygg med 80°C varmt vatten i två minuter, använd 5g te för varje kopp. Samma blad kan användas för upp till tre bryggningar. Lägg till extra 30 sekunder för varje efterföljande bryggning.