Teprovning i Malmö på Ehsan & Pappas Tehus.

Här kan du se när våra teprovningar äger rum här i Malmö. Här finner du även information om andra events och tillställningar som vi håller i eller där vi medverkar.

Teprovningarna finns i tre varianter.

Teprovning för nybörjare - (fd nyfiken)

Detta är teprovningen för dig som gillar te men inte ser dig själv som tedrickare främst. Detta är vägen in i tevärlden. Lär känna lite om teet, dess bakgrund och historia, lär dig brygga rätt te på rätt vis och få koll på allt det där med mängd te och vattentemperatur och dragningstider. Och givetvis provsmaka massor av te. 

299kr / person.

Teprovning för vana tedrickare - (fd intresserad)

Detta är teprovningen för dig som dricker te till vardags men kanske inte känner till så mycket om te eller andra teer än du själv brukar dricka. Denna teprovning är skapad för att vidga dina vyer och öppna dina sinnen för nya och spännande teer. Och givetvis provsmaka massor av te. Du får dessutom med dig en goodie-bag med en massa gott te. 

499kr / person. 

Teprovning för tefantaster - (fd förtjust)

Detta är teprovningen för dig som kan te, har druckit te i många år och både känner och förstår de fina nyansskillnader som särskiljer olika exclusiva teer. Detta är till för dig som känner för te, som vissa känner för vin eller choklad och är kräsna i sina val. En teupplevelse för de av oss som inte bara uppskattar ett gott samtal över en kopp te, utan helst ett gott samtal OM te, över en kopp riktigt fint te. Givetvis provas massor av te och i slutet av dagen får du med dig en rejäl goodie-bag med bland annat några riktigt fina, exklusiva teer. 

1299kr / person.

Se vilket datum i vår kalender som passar dig och kontakta oss för bokning av teprovning.