Svart te med citron

kr49.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Ett fint svart te med citron, citronskal, citrongräs och citron arom. 

Varför?

Jo, för att kombinationen svart te och citron är exceptionellt gott. Visst, vi skulle kunna säga att all te med citron blir gott, men så är det ju inte.

Om man använder dåligt te, så gör citronen att färgen blir för blek och smaken av te försvinner i garvsyran och torrheten som kommer från citronskalen. Om man använder dålig citron, så blir det för syrligt och nästan beskt och inte alls gott. Ironiskt nog är de enklaste blandningarna ibland de svåraste att få till. 

Är detta ett gott svart te med citron då? frågar du dig själv...och oss.

Ja, det är det. 

Jo, för att vi har en blandning av olika svarta teer i grunden. En blandning som dels tål att stå och dra lite längre. En blandning som dels bibehåller sin karaktäristiska tesmak och inte låster garvsyran tränga sig igenom

Det, i kombination med fin citron, citronskal, citrongräs och högkvalitativt citronarom, ger ett te som är både mörkt och friskt. 

Jag gillar att ha en sked honung i men det gör man som man vill med. 

Är detta en klassiker?

Är svart citronte en klassiker? ja- det är det. Antingen får man se till att alltid ha färska citroner hemma så man kan erbjuda sina gäster citron till teet, eller så får man se till att ha ett paket svart citronte hemma. Ja, man kan ju alltid strunta i att framstå civiliserad och servera något annat såklart... som barbarer och annat löst folk gör;)

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.