Matcha-Moringa Mango Örtte blanding

kr62.00
(2 reviews) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
Shipping:
Free Shipping

Ört te blanding med Matcha-Moringa Mango

Ört te blanding med matcha.
Matcha, moringa, mango organiskt te. 

Utseende & innehåll 

Ett te fullt av solsken, med mango bitar, moringa blad, gula blommor, blå kronblad och gröna ört ingredienser, beströdd med matcha bitar från grönt te.
Frukt bitar, och ekologiskt citrongräs adderar lite fyllig textur till teet som innehåller: ekologisk äppelbitar, ekologiska björnbärsblad, ekologiskt citrongräs, ekologiska nässelblad, ekologisk havtorn skal, ekologiska moringa blad (7%), organisk salvia, naturliga smakämnen, ekologiska mango bitar (3%), ekologiska kamomill blommor, ekologiska blåklint blomsterblad, ekologisk grön matcha (1%) naturlig bergamot smaksättning och andra naturliga smakämnen. Det bryggda teet är ljus karamell färgat. Det är lätt grumligt och gyllenfärgat. De bryggda bladen innehåller  ljust citrongräs, rosa äpplen och mörka blad. 

Aroma, taste & finish Arom, smak & eftersmak 

Detta te är sött och fruktigt, med medium kropp och ört toner.
Arom av torkade blad, är friskt närvarande, tillsammans med sötma och ört toner, med inslag av salvia och citrongräs. Aromen av det bryggda teet är värmande och söt med toner av ingefära och citrongräs. Det första smaken är citrongräs och moringa, som värmer den bakre delen av munhålan. Den utvecklas till en fyllig munkänsla med en fruktig sötma. 

Ursprung & historia

Torkade moringa blad har en mild och lätt örtig smak. Moringa växten har används i generationer för sina näringsrika egenskaper. Den är rik på essentiella amino syror, och är basbeståndsdel  i varmare delar i världen som till exempel Filippinerna. Matcha är ett grönt pulver te gjort av te plantor som har vuxit i skuggan. Endast the köttiga delen av bladet används och mals ner till ett fint grönt pulver som kallas matcha. 

Vad är unikt med Matcha, Moringa Mango Ekologiskt te?

Fylld som en botanisk palette med en fruktig sötma, detta te är också rikt på näringsrika ingredienser som moringa, björnbärsblad, hagtorn, citrongräs, nässlor och salvia. Det kommer garanterat att få dig att känna dig mer upplyft!

Passar till 

Fast detta te inte är helt koffeinfritt,  så har den faktiskt extremt låg koffeinhalt, vilket gör den lämplig för de tillfällen man vill slappna av och återfå balansen. Brygg gärna detta te i en glass kanna för att på bästa sätt kunna njuta av dess härliga färger, och se dem förvandlas under dragningstiden. 

Brygg instruktioner 

Brygg teet med färsk kokt vatten som får svalna till  80°C. Använd en rågad tesked (5g) av teblad per kopp, och låt det dra upp till 10 minuter. 

2 Reviews

 • 5
  Superbra

  Posted by Miran Batti on 3rd Jul 2020

  Smakar fint

 • 5
  Dunderbra

  Posted by Ida on 30th Jun 2020

  Funkar även kallt nu i
  På sommaren