Moringa & grön rooibos - Örtte

kr55.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
Shipping:
Calculated at Checkout
OR
Adding to cart… The item has been added

Utseende & innehåll

Ett vackert te, men en bred färg spektrum; från ljus gröna moringa blad, till gröna citrongräsblad, grönbruna, till rödaktiga roobios blad, med ljusgula bitar av ananas och djupt varmt hallon hallon bitar. Teet innehåller Grön rooibos, moringa blad, citrongräs, äpplebitar, ananas bitarm hallon samt naturliga aromer. 

Smak & eftersmak

Detta Moringa Grön Rooibos te är verkligen en mästerlig blend. Den gröna roobios teets kryddighet, med moringa bladens gräsiga friska ton, förenas med citrus toner från citron gräs, och fruktig sötma från ananas och hallon.  Fruktigheten och syrligheten skapar en lång eftersmak. 

Ursprung & Historia

Moringa kommer från Norra Indien och har används flitigt genom århundraden för sina medicinska egenskaper. Rooibos teet kommer från Syd Afrika. Rooibos betyder röd buske. Man har sedan urminnes tider använd den som rogivande och för att lugna magen. Den gröna Rooibos tar lite mer tid och hantverk i anspråk. Den röda som är vanligast är en fermenterad version av den gröna.  Vissa av antioxidanterna har visat sig vara effektiva mot cancer och tumörceller. 

Vad är unikt med vår Moringa Grön Roobios

Denna blend är unik i sin komposition av flera örter som är väl dokumenterade för sina positiva hälso effekter. Både Grön Rooibos och Moringa är rika på antioxidander, men även vitamin A, B2, B6 Vitamin C samt magnesium och järn. Grön Rooibos har även visat sig sänka den dåliga kolesterolen. Citrongräs, äpple och ananasbitar  sant hallon ger en ljuvlig fruktig smak till denna blandning 

Passar till

Eftersom detta te inte innehåller koffein, så går det utmärkt att dricka under dygnets alla timmar.
Den passar väl som en uppfriskande eftermiddagste. Går väl ihop med sallader och risrätter. 

Brygginstruktioner

Detta te skall bryggas med en vatten temperatur som ligger under 90 grader. Använd en rågad tesked för 2.5dl te. Låt det dra i 5-10 minuter. 

 


FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning. (Kort, kontant eller Swish)