Morgonrodnad - Örtte

kr55.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Morgonrodnad örtte

Rent örtte utan koffein. 

Utseende & innehåll

Detta är ett rent naturligt ört te med pepparmint , citrongräs, hibiscus och grapefrukt.  En vacker blandning med större citrongräs bitar, omgivet av mynta och färggrann hibiscus och grapefrukt. 

Smak & eftersmak

Detta är ett friskt örtte med  citrus toner, aromatisk mynta, med karakteristisk hibiskus smak och vackert avslut av grapefrukt. En elegant balanserad blend som tar en på en smakupplevelse.

Ursprung & Historia

Ört teerna har sina rötter i gamla Egypten och antika Kina, där de har används under årtusenden för sina hälsoegenskaper och goda smak. Naturligt koffeinfria, i kombination med varierande örter och kryddor är det rika på vitaminer och antioxidanter. Mynta ansågs ha lugnande effekt och sägs ha hjälp mot huvudvärk. Hibiscus hjälpte mot högt blodtryck, sänkte blodsockret och höll levern glad ansåg man. 

Vad är unikt med vårt Morgonrodnad te?

 Denna blandning drar lärdom av från de gamla ört te mästarna och kombinerar ihop flertal ingredienser som har positiv inverkan på vår hälsa och välmående. Väl utvalda ingredienser, och inga artificiella smakämnen, något som man erfar från första klunk.

Passar till

Detta örtte är underbart att starta dagen med, avnjuta under fika pausen och avsluta kvällen med. Den balanserar fint söta bakelser. 

Brygginstruktioner

Använd en rågad tesked för 2.5dl te. Häll över det nykokta vattnet och låt dra i 5-10 minuter.  

 


FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning. (Kort, kontant eller Swish)