Djävulsklo - hackade rötter

kr59.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.10 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Devil's Claw eller djävulsklo är ett traditionellt naturläkemedel med bevisad effekt för att minska inflammation och lindra ledvärk. Studier har också visat att det är fördelaktigt vid behandling av huvudvärk, matsmältningsproblem och andra hälsotillstånd. Dessutom har det använts i århundraden som ett helt naturligt botemedel för att hjälpa mot många åkommor.

1000 gånger har jag uttryckt mig i termer som säger något i stil med "te är te och inte medicin. Om dina symptom är allvarliga behöver du kontakta en doktor." Men med djävulsklo är det inte riktigt sant. Juridiskt kan det vara en medicin eller snarare, kan ämnen i djävulsklo ses som medicin. I den här formen (Hackade rötter av djävulsklo, utan andra tillsatser) är det juridiskt en fodervara. Visst går det att göra te på det och te är ju livsmedel, men inte djävulsklo, om man frågar livsmedelsverket. I dess naturliga form, obearbetad, är den inte lämplig för människor enligt livsmedelsverket. I pillerform går det bra, men pillerform är inte lämplig för vår tehandel. 

Låt inte kronisk smärta och obehag begränsa ditt liv. Med sina antiinflammatoriska egenskaper och andra fördelar kan det vara ett bra komplement till din dagliga hälsokur.

Devil's Claw är ett kraftfullt örttillskott som kan ha stora fördelar, men det kommer också med några farliga biverkningar om det inte används på rätt sätt. Att brygga det felaktigt kan resultera i slöseri med tid och pengar, eller ännu värre - det kan till och med vara farligt för din hälsa.

NEED TO KNOW! - Legal notering

Vissa växter och produkter kan ha ett historiskt användningsområde av folkloristisk natur. Vi brukar formulera oss i termer som "...använts traditionellt för..." etc. Det finns många anledningar till detta.Dels, kan det vara så att de åkommor som traditionellt behandlats med respektive ört/ krydda/ te inte är vetenskapligt bevisat. Dels kan det bero på att det visst forskats kring råvaran och bestämts att behandling av åkommor med respektive råvara är inom sfären för medicin och inte livsmedel. Juridiskt innebär det att Livsmedelsverket får tillsammans med Läkemedelsverket bestämma vad som gäller, vad som är livsmedel, vad som är läkemedel och vad som är fodervara. Det finns även EU lagstiftning som berör och måste tas hänsyn till.

Vi erbjuder denna produkt som en botanisk kuriosa. Den är varken livsmedelsklassad för konsumtion eller medicinsk användning. Undvik kontakt med hud och ögon. Håll borta från barn och djur.

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.