Mormors Fruktte

kr47.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.47 KGS

Mormors Frukt Te

Frukt te blandning. Mormors Frukt Te. 

Utseende & Innehåll. 

Denna blandning är gjort med fylliga röda hibiskus bitar, torkade nypon, och små bitar av svarta vinbärsblad, med frukt bitar och smaksättning. 

Det bryggda teet är lätt, med granatröd färg som skämmer bort en. 

Det bryggda teet består av stora bitar av hibiskus, nypon, med prickar av gröna blad. 

Smak & eftersmak

De torra tebladen har en arom av syrliga frukter och sura körsbär.Fast det bryggda teet är lätt i doften, så är den fyllig och fruktig i smaken. Den är frisk med toner av syrliga bär. Smaken innehåller hallon, tranbär och röda vinbär med en stark fyllig hibiskus. Eftersmaken är söt och frisk.

Ursprung & historia

Vi är säkra på att det kommer att påminna är er om mysiga eftermiddagarna med Mormor.Torkad hibiskus är en av de mest förekommande ingredienserna i frukt te blandningar. Man har valt den för sin djupa, fylliga färg och värmande smak. Den är full av näringsämnen och har en kraftfull färg. I likhet med torkade nypon, har den en lätt sträv och syrlig och fyllighet av en fruktsoppa. 

Vad är unikt med Mormors Frukt Te

Ärligt talat, Mormors frukt te var inte avsett att vara unikt. Det har gjorts för att påminna en om de mysiga ögonblicken i hemmet, när man åt sötsaker gjorda av syrliga frukter med sin familj och vänner, medan man talade om allt och inget, kände sig trygg, säker och älskad. 

Passar till

Mormors frukt te är koffeinfritt och passar för alla vid flesta tidpunkter på dagen eller sena kvällen. Perfekt att servera till mormor, eller till huset fullt av gäster. Den passar utmärkt ihop med söt och syrlig  fruktsallad. Många finner det uppfriskande som iste på en sommardag. 

Brygg instruktioner

Brygg detta te med färsk kokt vatten som är mellan 90-100°C. Använd en generöst fylld tesked (5g) av blad för varje kopp och låt dra i 4 minuter


FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning. (Kort, kontant eller Swish)