Ayurvedisk röd rooibos chai

kr57.00
(No reviews yet) Write a Review
Weight:
0.07 KGS
OR
Adding to cart… The item has been added

Ayurvedisk röd rooibos chai

Ayurvedisk röd chai.

Utseende & innehåll

Tillverkat av ypperlig, ekologisk rooibos, och värmande aromrika kryddor. Denna blandning innehåller rooibos från SydAfrika (80%), kanel, kardemumma, ingefära, kryddnejlikor, svartpeppar och rosa pepparkorn.  

Arom, smak & eftersmak 

Detta är en aromatisk blend med lätta ved toner. De torra bladen  har en mjuk sötma med en antydan av kryddor. De brygga teet har en sötma med Root Beer toner som typiskt återfinns i rooibos teer. Brygden har en renande effekt på gommen  med en mjuk munkänsla och smaker av ingefära, kanel och kryddnejlikor 

Ursprung & historia 

Ayurveda använder sig av kosthållning och specifika örter och kryddor för att åstadkomma en naturlig balans i kroppen. Varje krydda väljs för sina alldeles särskilda egenskaper och de kombineras för att skapa ett te som på ett naturligt sätt stödjer din kropp. Denna blandning är speciellt lämplig för att magen och främja matsmältningen. 

Vad är unikt med Ayurvedisk röd chai? 

Detta Ayurvediska röda chai, är blandad hos Pappas Te i Malmö.
Medan man vanligtvis gör chai på svart te, är denna variant gjord med röd rooibos te, som naturligt är koffeinfritt och lämpligt att dricka under hela dagen. 

Passar till  

Detta är ett ljuvligt värmande kvälls te. Den är balanserande och renande för gommen, och passar väl till aromatiska kryddiga maträtter. Som lite lyx kan man avnjuta sin Ayurvediska röda chai med en gnutta honung. 

Brygg instruktioner 

Brygg med färsk kokt vatten som har fått kyla ner sig till 90°C. Använd en rågad tesked (5g) av blad per kopp och låt det dra i upp till 10 minuter. 

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 500KR! 

Betala med 

  • Klarna
  • Stripe (Kortbetalning)
  • Paypal
  • i butiken vid upphämtning av din beställning.